Facebook Pixel Champions League: Έτσι νίκησε 1-4 στη Μαδρίτη ο Άγιαξ - Τι συνέβη με το VAR (Βίντεο Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-06 00:36:00

Το πάρτι με γκολάρες του Άγιαξ, ο… νέος Ζιντάν και το VAR που "δίχασε" την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

του Βαγγέλη Καράμαλη
Το πάρτι με γκολάρες του Άγιαξ, ο… νέος Ζιντάν και το VAR που "δίχασε" την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς ταπεινώθηκε η Ρεάλ και η απίθανη εμφάνιση των Ολλανδών.

Champions League: Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τρίτης ο Άγιαξ, ο οποίος ανέτρεψε το εις βάρος του 1-2 στο πρώτο παιχνίδι και με μία ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφάνιση ταπείνωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης για τρία συνεχόμενα χρόνια Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρόκριση στους «οκτώ» της Ευρώπης με το εντυπωσιακό 1-4!

Οι Ολλανδοί ήταν πραγματικά… ιπτάμενοι, ο 30χρονος Ντούσαν Τάντιτς οργίασε και σε πολλά σημεία του παιχνιδιού αρκετοί τον παρομοίασαν με τον Ζιντάν, ενώ το 1-4 προήλθε από ένα απίθανο του Σέnε και… γκάφα του Κουρτουά που έκανε λάθος εκτίμηση.

Βέβαια, επειδή ποτέ δεν λείπει από το ποδόσφαιρο η διαιτησία, ήδη υπάρχει τεράστια συζήτηση στην Ευρώπη για το τρίτο γκολ του Άγιαξ, καθώς πριν ο Τάντιτς κάνει το 0-3 με σουτάρα εκτός περιοχής, η μπάλα φάνηκε να έχει βγει εκτός γηπέδου. Ο διαιτητής ζήτησε VAR, για πέντε λεπτά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με το κοντρόλ και τελικά μέτρησε το γκολ (που έδινε σκορ πρόκρισης στον Άγιαξ), αν και φάνηκε από την τηλεοπτική κάλυψη πως έκανε λάθος!

Δείτε τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άγιαξ, τους πανηγυρισμούς των Ολλανδών φιλάθλων, τι συνέβη με το VAR, αλλά και τα highlights από την επίσης νίκη πρόκρισης με 0-1 εκτός έδρας της Τότεναμ στην Ντόρτμουντ με γκολ του Χάρι Κέιν.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags