Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Θετικά τα δείγματα του Δημήτρη Λημνιού για Ατρόμητο
| 2019-03-07 14:53:00

Μεγάλη ανάσα για Λουτσέσκου - Αυτός επιστρέφει με Ατρόμητο - Τούμπα τα δεδομένα

Sportdog Team
Μεγάλη ανάσα για Λουτσέσκου - Αυτός επιστρέφει με Ατρόμητο - Τούμπα τα δεδομένα

Ποια τα νέα στοιχεία για τον Δικέφαλο; 

Δημήτρης Λημνιός: Οι προετοιμασίες στον ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Πέλκα, Ελ Καντουρί αλλά και Ζαμπά, όμως όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Λημνιός έβγαλε μέρος της προπόνησης και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Συγκέντρωση, προσήλωση στους στόχους και σκληρή δουλειά. Αυτή είναι τα στοιχεί με τα οποία έχει πορευτεί έως τώρα ο ΠΑΟΚ και έτσι συνεχίζει στην τελική ευθεία της σεζόν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει Ατρομήτου έχει ρίξει το βάρος στον τομέα της τακτικής. Εκεί ήταν αφιερωμένο και το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Πέμπτης (07.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα και το καθιερωμένο και αγαπημένο κορόιδο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα δούλεψε με τον προπονητή στο κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ το άλλο έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική. 

Στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν ελεύθερο δίτερμα 10 Vs 10.Ο Δημήτρης Λημνιός συμμετείχε σε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος και μετά δούλεψε προληπτικά μόνος του, ενώ ο Νίκος Καρέλης μπήκε συμμετείχε σε όλη την προπόνηση χωρίς πρόβλημα. 

Ο Στέλιος Μαλεζάς έμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης.Οι Δημήτρης Πέλκας και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ ο Πόντους Βέρνμπλουμ το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Την Παρασκεύη (08.03) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags