Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρομερές ατάκες Μίχελ για το περσινό και το φετινό πρωτάθλημα
| 2019-03-08 22:00:00

Τρομερές ατάκες Μίχελ: "Χάσαμε το πρωτάθλημα με δικαστικές αποφάσεις - Θα το πάρουμε αήττητοι"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Μίχελ: "Χάσαμε το πρωτάθλημα με δικαστικές αποφάσεις - Θα το πάρουμε αήττητοι"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Ο Λούμπος Μίχελ παραχώρησε συνέντευξη στη Σλοβακία και έκανε την αποτίμηση του έργου του στον ΠΑΟΚ, το οποίο θεωρεί επιτυχημένο.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου τόνισε πως η ομάδα έσπασε την κυριαρχία των αθηναϊκών ομάδων, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ έχασε το περσινό πρωτάθλημα εξαιτίας δικαστικών αποφάσεων και τόνισε ότι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον φετινό τίτλο αήττητος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποχώρηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ:

«Το καλοκαίρι ήθελα να αποχωρήσω. Ήρθε στην ομάδα ο Μάριο Μπράνκο και στην ουσία λειτουργήσαμε και οι δύο ως τεχνικοί διευθυντές. Είμαι υπεύθυνος για το σκάουτινγκ. Δεν ήθελα να επεκτείνω  το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ. τώρα δουλεύω για την ομάδα αλλά δεν χρειάζεται να ζω στη Θεσσαλονίκη. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα για τον αγώνα του πρωταθλήματος (σ.σ. εννοεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο) και μετά από μερικές ημέρες θα επιστρέψω στη Σλοβακία».

Για το έργο του στην Τούμπα:

«Όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ η ομάδα βρισκόταν στην έβδομη θέση και οργανωτικά σε κατάσταση αποσύνθεσης. Στο ξεκίνημα της δουλειάς μου αποφάσισα να φέρω στην ομάδα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι περισσότερο έχουν επεκτείνει τα συμβόλαια τους με τον ΠΑΟΚ και για τα επόμενα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ως πρότζεκτ ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της δουλειάς ήταν να δημιουργηθεί ένα κορμός από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι το έργο μου ήταν επιτυχημένο καθώς στο διάστημα αυτό ο ΠΑΟΚ κατέκτησε δυο φορές το κύπελλο και  φέτος οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος σπάζοντας την κυριαρχία των ομάδων της Αθήνας, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού».

Για την φετινή πορεία του Δικεφάλου:

«Βρισκόμαστε στην πρώτη θέση, έχοντας χάσει το πρωτάθλημα με αποφάσεις δικαστηρίων. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα το κατακτήσουμε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ περίπλοκο. Η ομάδα αποδίδει καλά παίρνοντας τις νίκες και βήμα βήμα προχωρά προς το στόχο. Κερδίσαμε όλα τα δύσκολα παιχνίδια και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι ώστε δυο- τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και μπορούμε να το κατακτήσουμε αήττητοι».

Για τα μελλοντικά σχέδια του:

«Αυτή την στιγμή είμαι ελεύθερος να αποφασίσω το επόμενο μου βήμα. Έχω μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση στην Σλοβακία και αναρωτιέμαι τι να κάνω ως επόμενο βήμα και  αν θα πρέπει να παραμείνω στο ποδόσφαιρο ή όχι. Θέλω να έχω αποφασίσει μέχρι τα τέλη Μαρτίου για να αρχίζω να δουλεύω για το μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags