Facebook Pixel «Ο κ. Αντωνίου ήταν μάλλον σε σύγχυση...»
| 2011-09-13 17:12:00

«Ο κ. Αντωνίου ήταν μάλλον σε σύγχυση...»

«Ο κ. Αντωνίου ήταν μάλλον σε σύγχυση...»

Οι εκπρόσωποι του Νίκου Μπουτζίκου με ανακοίνωσή τους απαντάνε στον Κώστα Αντωνίου, που το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι ο παίκτης αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν ανιψιός κάποιου...

Αναλυτικά η απάντηση της πλευράς του Νίκου Μπουτζίκου:

"Με την παρούσα επιστολή, ως εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή Μπουτζίκου Νικόλαου, επιθυμούμε να απαντήσουμε στον κ Αντωνίου. Με μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε να αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή  ότι ο ποδοσφαιριστής μας αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν ανιψιός κάποιου…

Πληροφορούμε λοιπόν τον κύριο Αντωνίου ότι ο ΜΠΟΥΤΖΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2004 ως ερασιτέχνης από την ακαδημία του κ. Κερμανιδη και παρέμεινε για 4 χρόνια εσώκλειστος στις εγκαταστάσεις τις Παιανίας.

Τον Ιανουάριο του 2007 ο Παναθηναϊκός τον επιβράβευσε  προσφέροντας του το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Επίσης ενημερώνουμε τον κ Αντωνίου ότι ο Μπουτζικος Νίκος  συμμετείχε σε όλες τις εθνικές ομάδες: Παίδων, Νέων (2η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) και Ελπίδων.

Υπενθυμίζουμε στον κ Αντωνίου, το καλοκαίρι του 2008 με δική του προτροπή ανανεώσαμε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή για 4 χρόνια και κατόπιν ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Κέρκυρας.

Με βάση τα παραπάνω αντιλαμβανόμαστε ότι ο κύριος Αντωνίου βρισκόταν μάλλον σε σύγχυση την στιγμή που αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή μας.

Επιθυμούμε διευκρινιστικές απαντήσεις, καθώς και την δημόσια ανάκληση των όσων ανέφερε για τον ποδοσφαιριστή

Μετά τιμής,

Γιώργος Παθιακάκης

Word of Sports".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πήραν τον Μπουτζίκο επειδή ήταν ανιψιός κάποιου...»



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags