Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μαουρίσιο: Φόβοι για χιαστούς - Τρέχουν για τον αντικαταστάτη του
| 2019-03-11 10:05:00

Τεράστιο πλήγμα για ΠΑΟΚ - Χάνει τον ηγέτη - Τρέχουν για υπογραφές - Κίνδυνος στο Τσάμπιονς Λιγκ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστιο πλήγμα για ΠΑΟΚ - Χάνει τον ηγέτη - Τρέχουν για υπογραφές - Κίνδυνος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τραβούν τα μαλλιά τους στην Τούμπα. Τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό.

ΠΑΟΚ - Μαουρίσιο: Σοβαρό, σοβαρότατο το διαφαινόμενο πλήγμα με τον Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του «δικεφάλου» ύστερα από τις πρώτες εξετάσεις του Βραζιλιάνου, τότε, μιλάμε για ρήξη χιαστού και πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Τεράστιο το πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, αφού πρακτικά μιλάμε για τον παίκτη – βαρόμετρο στο κέντρο. Και μην ξεχνάμε πως με ανάλογης σοβαρότητας τραυματισμό είναι εκτός δράσης και ο Βέρνμπλουμ. Δεδομένα αναπροσαρμόζεται το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου. Το κενό του Μαουρίσιο πρέπει να αναπληρωθεί.

Ισως, αυτό να είναι καλό για τις υποθέσεις των Κάνιας, Σάχοφ, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν συμφωνήσει σε επέκταση των συμβολαίων τους. Ισως να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για την αγορά του Σέρτζιο Ολιβέιρα. 

Δεδομένα όμως, και σε κάθε περίπτωση, αν επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μαουρίσιο, η αναπλήρωση του κενού του καθίσταται βασική μεταγραφική προτεραιότητα για τον εν αναμονή πρωταθλητή, ειδικά εν όψει και των καλοκαιρινών προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ο Μαουρίσιο με ρήξη χιαστών δεν υπάρχει περίπτωση να τα προλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα - Τρομερή ποιότητα, δεν υπάρχει άλλος - Σκάει τρελά λεφτά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags