Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκος Καρέλης: Πότε θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του το Τριφύλλι!
| 2019-03-13 09:30:00

Νέα επιβεβαίωση SportDog για Καρέλη και Παναθηναϊκό - Τι πραγματικά ισχύει!

Sportdog Team
Νέα επιβεβαίωση SportDog για Καρέλη και Παναθηναϊκό - Τι πραγματικά ισχύει!

Οι αναγνώστες του Σκύλου, ξέρουν...

Παναθηναϊκός - Νίκος Καρέλης: Πότε θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του το Τριφύλλι!

Θυμάστε τι γράφαμε χθες, στο θέμα με τίτλο Τον αφήνει ο ΠΑΟΚ και τον παίρνει ο Παναθηναϊκός - Ελεύθερος και με... ψαλίδι ξανά στα πράσινα!, για τον Παναθηναϊκό και τον Καρέλη;

Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να κινηθούν για την απόκτησή του υπό πολλές προϋποθέσεις, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σχετική κουβέντα.

Ένα ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα και η Πράσινη...

Θυμηθείτε ένα μέρος του χθεσινού δημοσιεύματός μας:

Για να μπορέσει όμως ο Παναθηναϊκός, ο έστω και χωρίς μεταγραφικούς περιορισμούς Παναθηναϊκός εφόσον πάρει – όπως  φαίνεται – την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν να μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις και επαφές με την πλευρά του Καρέλη (ο οποίος πέρυσι, προερχόμενος από καλά παιχνίδια και φίνις στη σεζόν δεν μπόρεσε να βρει καμία πρόταση, συνεπώς φέτος όπου είναι λίγο ως πολύ… αγνοούμενος, εννοείται πως θα δυσκολευτεί πάρα πολύ) θα πρέπει το «κοπέλι» να μείνει ελεύθερος από την Γκενκ.

Αλλιώς, δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό. Εννοείται πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αγοράσει τον Καρέλη, δανεισμός, πρακτικά δεν παίζει από την στιγμή που έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, οπότε η  μόνη δίοδος για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση είναι να αποδεσμευτεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Και φυσικά, να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του. Υπενθυμίζουμε πως στο μισθολογικό στάτους που θα αρχίσει να διαμορφώνεται από το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, τα περιθώρια για συμβόλαια είναι πολύ στενά. Όπως λέγεται, πάνω από 250.000 ευρώ δεν θα βρίσκεται να εισπράττει ποδοσφαιριστής που ανήκει στους «πράσινους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags