Facebook Pixel Σάββας Θεοδωρίδης – Ιβάν Σαββίδης: "Τα λεφτά στον ΠΑΟΚ δεν τα βάζει ο Ιβάν"!
| 2019-03-13 20:17:00

Η δήλωση Σάββα που προκάλεσε… ντόρο: Τα λεφτά στον ΠΑΟΚ δεν τα βάζει ο Ιβάν!

Sportdog Team
Η δήλωση Σάββα που προκάλεσε… ντόρο: Τα λεφτά στον ΠΑΟΚ δεν τα βάζει ο Ιβάν!

Τι είπε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη.

Σάββας Θεοδωρίδης – Ιβάν Σαββίδης: Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, στην οποία μίλησε για το πρωτάθλημα που αναμένεται να κατακτήσει φέτος ο ΠΑΟΚ, αλλά και για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, αναφέρθηκε και στο διοικητικό κομμάτι του Δικεφάλου και στις σπουδαίες επενδύσεις που έχει κάνει στον σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης, ωστόσο σημείωσε πως «Τα λεφτά στον ΠΑΟΚ δεν τα βάζει ο Ιβάν, τα βάζει η εταιρεία που έχει έξω»!



Ιδού το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ιβάν Σαββίδη και το Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουν βάλει στην μπούκα τον Πρόεδρο μας όλοι, γιατί είναι Ολυμπιακάρα και κοιτάει μόνο την ομάδα του. Τον ξέρω από μικρό παιδί και για αυτό είμαι μαζί του. Τα λεφτά στον ΠΑΟΚ δεν τα βάζει ο Ιβάν, τα βάζει η εταιρεία που έχει έξω. Μακάρι αν έχει τόσα λεφτά να τα βάζει όμως, αυτό ήθελε ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως, είναι όλοι μηδενικά εκτός από τον Ολυμπιακό. Όλο το σύμπαν βλέπει την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μακάρι του χρόνου ο ΠΑΟΚ να τα πάει πάρα πολύ καλά στο κύπελλο Ευρώπης, γιατί και αυτός και η ΑΕΚ έχουν εξαφανιστεί εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags