Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Έρχεται πρόταση πάνω από 12 εκατ. ευρώ
| 2019-03-14 10:24:00

"Διώχνουν" τον κορυφαίο - Εκεί "χτυπούν" τον Ολυμπιακό - Τον... κλείνουν με ΠΑΟ - Deal με +12

του Παναγιώτη Νικολάου
"Διώχνουν" τον κορυφαίο - Εκεί "χτυπούν" τον Ολυμπιακό - Τον... κλείνουν με ΠΑΟ - Deal με +12

Αλυσιδωτές εξελίξεις στο λιμάνι. Άμεσος κίνδυνος, γιατί... σέρνεται;

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Κανονικά, αυτός θα έπρεπε να είναι το Νο1 στην καθημερινότητα του συλλόγου. Αυτός είναι το πιο "βιτρινατό"... προϊόν των "ερυθρόλευκων", αυτός είναι ο καλύτερος (μακράν) παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτός κάνει μια σεζόν που ίσως και να είναι η καλύτερη και σίγουρα η σταθερότερη σε υψηλό επίπεδο της καριέρας του.

Για κάποιον όμως... αδιόρατο λόγο, ακούμε και διαβάζουμε συνεχώς για ενδιαφέρον ξένων ομάδων για διάφορους άλλους συμπαίκτες του (δικαίως ή όχι, "φουσκωμένα" ή όχι) και ελάχιστα για τον πραγματικό MVP του Ολυμπιακού, τον Κώστα Φορτούνη. Πρόσθετος λόγος φυσικά το γεγονός πως ο διεθνής χαφ μπαίνει στο τέλος της σεζόν, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Γεγονός που δεδομένα προκαλεί αλυσιδωτές εξελίξεις. Διπλής μάλιστα κατεύθυνσης. Σε συνδυασμό με τη φετινή του παρουσία, αυξάνει τους μνηστήρες, οι οποίοι θεωρούν το timing ιδανικό για να δελεάσουν τόσο τον παίκτη όσο και να "παίξουν" με τις απαιτήσεις των Πειραιωτών, που δεδομένα με το θέμα του συμβολαίου του "Φορτού" ορθάνοιχτο, δεν θα έχει όλα τα χαρτιά στη μεριά του.

Από την άλλη, προφανώς και επισπεύδει εκ των πραγμάτων ακριβώς το συγκεκριμένο θέμα. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να αφήσει να "σέρνεται" για καιρό το τι θα γίνει με τον καλύτερο παίκτη του. Πρέπει σύντομα να καταλήξει, να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή για να δει αν υπάρχει έδαφος ανανέωσης ή, αν όχι, να μπει σε διαδικασία πώλησης, καθώς αν δεν προκύψει συμφωνία, θα κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς ευρώ, αφού 1η Ιανουαρίου θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει.

Προφανώς, πολύ σημαντικό θέμα, το οποίο στο sportdog έχουμε εγκαίρως φροντίσει να αναδείξει στη σωστή του διάσταση, η οποία δεν είναι άλλη από το ότι αποτελεί (ή τουλάχιστον θα πρέπει να αποτελεί) τη βασική προτεραιότητα των "ερυθρόλευκων". Αφορμή για την… υπενθύμιση το γεγονός πως στο σημερινό "ΦΩΣ" (δείτε ΕΔΩ) δημοσιεύεται πως κορυφαίοι ιταλικοί σύλλογοι στέλνουν scouts την Κυριακή στο ΟΑΚΑ προκειμένου να δουν από κοντά τον διεθνή άσο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι οι πρώτοι που το κάνουν φέτος, δείγμα του πόσο καλά κρατάει στεγανά ο μάνατζερ του παίκτη, ο Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος δεδομένα, αξιοποιεί την εξαιρετική σεζόν του πελάτη του, "δουλεύοντάς" τον πολυεπίπεδα, σε διάφορα clubs, διάφορων χωρών, προσδοκώντας -σύμφωνα με τις πληροφορίες μας- πως στη χειρότερη περίπτωση θα φέρει το καλοκαίρι (παρότι δεν το έχει κάνει ποτέ ως τώρα…) πρόταση η οποία θα ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απρόοπτο στο λιμάνι πριν τον ΠΑΟ - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς - Αυτός "καταστρέφει" το πλάνο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags