Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τσάμπιονς Λιγκ: Αυτοί θα είναι οι αντίπαλοι του στο δρόμο για του ομίλους
| 2019-03-14 10:10:00

Έρχεται βουνό για Ολυμπιακό - Θα παλέψει με "θηρία" - Πολλά εμπόδια για τα αστέρια!

Sportdog Team
Έρχεται βουνό για Ολυμπιακό - Θα παλέψει με "θηρία" - Πολλά εμπόδια για τα αστέρια!

Πρέπει να είναι έτοιμοι οι Ερυθρόλευκοι.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού όπως όλα δείχνουν η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος του ανήκει.

Αν αυτό συμβεί τότε οι Ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για μια θέση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των τριών προκριματικών γύρων.

Αυτό σημαίνει ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει ομάδες από τα πρωταθλήματα των Τουρκίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Τσεχίας και Ολλανδίας σ΄ ένα πρώτο στάδιο. Με βάση τον διαχωρισμό σε ισχυρούς-ανίσχυρους, υποψήφιοι αντίπαλοι των Πειραιωτών είναι οι Γαλατασαράι, Λίντσερ, Βασιλεία, Βικτόρια Πλζεν και Άγιαξ.

Αν καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι και περάσουν αυτό το στάδιο τότε τα βρουν στον δρόμο τους μια εκ των Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου και Κλαμπ Μπριζ που βρίσκονται στην δεύτερη θέση των πρωταθλημάτων τους.

Σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση και συνεχίσει στα πλέι οφ καλείται να κάνει και το τελευαταιο βήμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να πετύχει όμως θα πρέπει να ξεπεράσει το υψηλότερο εμπόδιο, με την τρίτη ομάδα σε 5η και 6η ευρωπαϊκή χώρα, όπου συναντά κάποια εκ των Κράσνονταρ και Λιόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags