Facebook Pixel Μισό... μύριο από Nova
| 2011-09-14 01:30:00

Μισό... μύριο από Nova

Μισό... μύριο από Nova

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν εντός του μηνός δύο δόσεις από το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την συνδρομητική τηλεόραση.

Οι πηγές εσόδων της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι λίγες. Για αυτό και στην διοίκηση της Ενωσης περιμένουν ως «μάννα εξ’ ουρανού» χρήματα για να καλύψουν τις πολλές οφειλές της εταιρίας. Μία από αυτές τις πηγές είναι και η ΝΟVA. Το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την συνδρομητική τηλεόραση βάσει της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκα, προβλέπει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου να λάβει δύο δόσεις.

Χρήματα που υπολογίζονται από την Ενωση ότι φτάνουν περίπου το μισό εκατ.ευρώ. Συγκεκριμένα, η μία δόση στα μέσα Σεπτεμβρίου είναι περίπου 270.000 ευρώ και η δεύτερη δόση (με λιγότερα) στα τέλη του ίδιου μήνα. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ περιμένουν να τηρηθεί αυτό το χρονοδιάγραμμα εσόδων της, για να μπορέσει και αυτή από την μεριά της να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Επίσης, στην Ενωση αναμένουν μέχρι και το τέλος της εβδομάδας να στείλει ο Νίκος Νοτιάς τα χρήματα που είχε πει ότι θα δώσει (περίπου στις 350.000 ευρώ υπολογίζουν στην ΠΑΕ), ενώ ακόμα 200.000 ευρώ θα έρθουν στα ταμεία της εταιρίας από την αποζημίωση της μεταγραφής του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στην Γουέστ Χαμ. Αν όλα πάνε καλά (και έρθουν τα χρήματα) η ΑΕΚ θα έχει από αυτές τις τρεις πηγές μέχρι το τέλος του μήνα περίπου 1 εκατ.ευρώ για να καλύψει τις άμεσες οφειλές της που ξεπερνούν τα 2 εκατ.ευρώ.

ΠΗΓΗ: aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags