Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: Τινάζει την μπάνκα στον αέρα
| 2019-03-15 16:22:00

Σπάει όλα τα ρεκόρ: Αυτός τινάζει την μπάνκα στον ΠΑΟΚ - Τρομερό σχέδιο Σαββίδη, αδιανόητο ποσό

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σπάει όλα τα ρεκόρ: Αυτός τινάζει την μπάνκα στον ΠΑΟΚ - Τρομερό σχέδιο Σαββίδη, αδιανόητο ποσό

Τι περιμένουν στην Τούμπα, πότε θα γίνει το "μπαμ". Θα... ζαλιστείς!

ΠΑΟΚ - Λέο Ζαμπά: Χθες, για ένα μισάωρο περίπου, ένα ποστάρισμα σε λογαριασμό του στα social media προκάλεσε... πανικό στη Θεσσαλονίκη, αφού ουσιαστικά ήταν μήνυμα (άμεσου) αποχαιρετισμού. Η παρεξήγηση όμως λύθηκε(;) γρήγορα και έτσι οι καρδιές, κυρίως των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, πήγαν στη θέση τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να μάθουν όλοι εντός, εκτός και... επί τα αυτά στον οργανισμό του ΠΑΟΚ να ζουν με τη βεβαιότητα πλέον (κακά τα ψέματα) φυγής του Λεό Ζαμπά. Το θέμα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ δεν είναι αν θα φύγει, αλλά πότε θα φύγει.

Και κυρίως, πως, με τι αντίτιμο δηλαδή θα αποχωρήσει. Το έχουμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή που το όνομα του παίκτη άρχισε να κεντρίζει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, πως ο Δικέφαλος δεν έχει καμία πρόθεση να "ξεπουλήσει". Το αντίθετο. 

Βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την πλευρά του Βραζιλιάνου, έχει εκπονηθεί συγκεκριμένο (πολύ συγκεκριμένο…) πλάνο αναφορικά με το στάτους μέχρι την πώλησή του, πότε αυτή θα είναι το πλέον συμφέρον να γίνει και έναντι ποιου αντιτίμου.  Αυτό, είναι πλέον ξεκάθαρο, πως πρόθεση του συλλόγου (και πιθανώς όχι μόνο της ΠΑΕ) είναι να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη ρήτρα αποδέσμευσης, που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Για να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια, όπως εκτιμάται, ο Ζαμπά θα πρέπει να "δοκιμαστεί" σε συνθήκες Τσάμπιονς Λιγκ. Και αυτό είναι κάτι που θα περιμένουν στην ομάδα, την έκβαση δηλαδή των καλοκαιρινών προκριματικών. Γνωρίζουν στον Δικέφαλο πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο ομάδες που μπορούν να... αντιστρέψουν το εκπονημένο πλάνο και να προκαλέσουν άμεση πώληση του Βραζιλιάνου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βιάζονται ούτε και "προκαλούν" εξελίξεις. Ίσα ίσα.

Και αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως από τη στιγμή που έχει συμφωνηθεί με την πλευρά  του ποδοσφαιριστή να επιδιωχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αντίτιμο, όσο πιο κοντά στη ρήτρα αποδέσμευσης του, τότε από μεριάς ΠΑΕ -και απολύτως λογικά- δεν υπάρχει απολύτως καμία βιασύνη. Μάλλον το αντίθετο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρίχνει την Τούμπα ο Σαββίδης: Με αυτόν υπογράφει και κλείνει στόματα - Θα τρελαθούν οι ΠΑΟΚτσήδες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags