Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Ο ΠΑΟΚ θα χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο ως έδρα!
| 2019-03-15 19:00:00

Αποκαλύψεις για νέα Τούμπα - Αυτό είναι το γήπεδο που θα παίζει του χρόνου ο ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για νέα Τούμπα - Αυτό είναι το γήπεδο που θα παίζει του χρόνου ο ΠΑΟΚ!

Έγιναν οι πρώτες επαφές, τρέχουν για τα προκριματικά του Champions League.

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Ο πρόεδρος της Επιτροπής του Καυτανζογλείου, Απόστολης Μητιντζής, μίλησε για την πιθανότητα να βρεθεί ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο τη νέα χρονιά, αλλά και για τα όσα έχει μάθει για το νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Μιλώντας στο Metropolis, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείο αλλά και την πιθανότητα να βρει τον Δικέφαλο του Βορρά να παίζει εκεί τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την συζήτηση του με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του γηπέδου: «Μιλήσαμε με τον κ.Γκαγκάτση και τον κ.Δημογιάννη που είναι τεχνικός υπεύθυνος. Κάναμε ένα φρεσκάρισμα της προηγούμενης συζήτησης που είχαμε κάνει, η πρόθεσή μας είναι δεδομένη πως μπορεί να έρθει ο ΠΑΟΚ. Είδαμε κάποια τεχνικά ζητήματα που έχει η ΟΕΥΦΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ και οι παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα. Να κάτσουμε να δούμε τι άλλες εργασίες θα πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί το στάδιο μαζί με τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκές αγώνες και να ωφεληθεί και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης. Το χρονοδιάγραμμα ορίζεται από την διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για το χωρικό σχέδιο και τις άδειες για τη νέα Τούμπα, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουν πάρει την έγκριση για το χωρικό σχέδιο οπότε μπορεί να προχωρήσει να καταθέσει για άδεια για το χτίσιμο του νέου γηπέδου.

Υπάρχει η πιθανότητα να παίξει ο ΠΑΟΚ τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καυτανζόγλειο αλλά όλα εξαρτώνται από τις υπηρεσίες και το πόσο θα αργήσουν να βγάλουν τις άδειες. Υπολογίζουν έναν ορίζοντα 3ετίας για την ολοκλήρωσης του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ και θα πρέπει το Καυτανζόγλειο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Πλέον έχουν λυθεί αρκετά θέματα και είναι πιθανό να παίξει στο Καυτανζόγλειο την επόμενη σεζόν. Υπάρχει η διάθεση από τις δύο πλευρές για επιτάχυνση των διαδικασιών όσον αφορά το στάδιο και την χρησιμοποίησή του από τον ΠΑΟΚ. Εμείς δώσαμε άδεια για παραχώρηση για έδρα στον ΠΑΟΚ για να μπει στον φάκελο της αδειοδότησης για την επόμενη χρονιά αλλά και στην ΟΥΕΦΑ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags