Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - Αποθέωσε Σαββίδη - Μπηχτή για Ολυμπιακό
| 2019-03-16 12:10:00

Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - Αποθέωσε Σαββίδη - Μπηχτή για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες για ΠΑΟΚ - Αποθέωσε Σαββίδη - Μπηχτή για Ολυμπιακό

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαίως στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Παιδιά για όσΚΑΡ» των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ. 

Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004, μίλησε για την σημερινή του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και την πορεία του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. 



Στη συνέχεια, παλαίμαχος άσος σχολίασε το αυριανό ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται εκτός στόχων αλλά και την κατάσταση της Εθνικής που έχει στο τιμόνι τον Άγγελο Αναστασιάδη. 

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Παιδιά για όσΚΑΡ» του ΣΠΟΡ FM 94,6 

Για την ενασχόλησή του σήμερα με το ποδόσφαιρο: «Ασχολούμαι με τις υποδομές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με την Κ-17 της ομάδας. Στόχος να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να προωθηθούν στην Κ-19 και στην συνέχεια να παίξουν στην πρώτη ομάδα». 

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχτισε τις βάσεις για την φετινή εξαιρετική πορεία από την στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδη. Έχει γίνει σταθερή αλλαγή, ενώ τα τεχνικά επιτελεία έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαίως στην κορυφή» 

Για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον μετά από αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, ειδικότερα με την απαγόρευση μεταγραφών και ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός στόχων» 



Για την πορεία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη: «Καλή η προσπάθεια των ‘πρασίνων’ με τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν». 

Για την Εθνική ομάδα και αν μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ, με την συμμετοχή της στο Euro 2020: «Η εικόνα της εθνικής ήταν άσχημη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί τον ιδανικότερο τεχνικό για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, με στόχο την πρόκριση στο Euro 2020»! 

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags