Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Στο στόχαστρο του Ζινεντίν Ζιντάν έχει μπει ο Ραχίμ Στέρλινγκ
| 2019-03-17 02:04:00

Θα μας τρελάνει ο Ζιντάν - Αυτόν το παικταρά θέλει - Τινάζουν την μπάνκα στο αέρα

Sportdog Team
Θα μας τρελάνει ο Ζιντάν - Αυτόν το παικταρά θέλει - Τινάζουν την μπάνκα στο αέρα

Θέλει να φέρει ξανά στην κορυφή την Ρεάλ!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Στο στόχαστρο του Ζινεντίν Ζιντάν έχει μπει ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με τον Γάλλο να έχει κάνει ήδη κρούση για τον παίκτη.  

Μπορεί για τους «μερέχνες» τα πράγματα φέτος να μην ήρθαν όπως τα περίμεναν, αφού εκτός του αποκλεισμού τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκονται και εκτός Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και το πρωτάθλημα μοιάζει πλέον ένα άπιαστο όνειρο, με την βαθμολογική διαφορά που έχει χτίσει η Μπαρτσελόνα, στην Μαδρίτη όμως σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα και τις κινήσεις που θα τους φέρουν ξανά στην κορυφή.

Το όνομα του Εντέν Αζάρ βρίσκεται ψηλά στις λίστες της Βασίλισσας, αλλά δεν είναι η μοναδική μεγάλη μεταγραφή που έχει σκοπό να κάνει. Ο Στέρλινγκ είχε μπει στο στόχαστρο της Ρεάλ και το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται πως το ενδιαφέρον εκδηλώθηκε ξανά, με τον παίκτη των Πολιτών να μην είναι καθόλου εύκολος στόχος.

Αφενός υπάρχει στην μέση η Σίτι, με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 και είναι σίγουρο πως δεν θα δώσει εύκολα τον παίκτη της και από την άλλη ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο καθώς αμείβεται με 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags