Facebook Pixel Χοσέ Χολέμπας: Τρελή δικαιολογία για τις πολλές κάρτες
| 2019-03-16 17:30:00

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από πρώην Ολυμπιακό: «Δεν είμαι βρώμικος, ήταν καθαρό οφσάιντ»

Sportdog Team
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από πρώην Ολυμπιακό: «Δεν είμαι βρώμικος, ήταν καθαρό οφσάιντ»

Γιατί χαρακτήρισε τον εαυτό του πολεμιστή.

Για τις πολλές κάρτες που έχει δεχθεί στη Γουότφορντ δικαιολογήθηκε ο Χοσέ Χολέμπας. Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για τη ζωή του στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ όπου τόνισε, πως δεν είναι βρώμικος παίκτης.

«Είμαι χαρούμενος άνθρωπος, αλλά ποιος ο λόγος να χαμογελάς στο χορτάρι; Το ποδόσφαιρο είναι σοβαρή δουλειά. Κάποιες φορές κερδίζουμε και δεν είμαι χαρούμενος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δείχνω χαρούμενος όταν αγωνίζομαι. Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο με τον τρόπο του και αυτός είναι ο δικός μου.

Έχω δει την Γουότφορντ να κάνει μεγάλα βήματα από τότε που ήρθα στην ομάδα πριν από τέσσερα χρόνια, και τα παιδιά πιστεύουν ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Αυτό είναι και το επόμενο μεγάλο κίνητρό μας.

Αισθάνομαι κάπως σαν πολεμιστής προς όφελος της ομάδας. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος τρελαίνεται τόσο με τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Κάποιες φορές κάνεις ένα σκληρό μαρκάρισμα και δεν γίνεται τίποτα και άλλες λες κάτι απλό στον διαιτητή και κιτρινίζεσαι. Εάν πρέπει να κάνω φάουλ για να σταματήσω τον αντίπαλο από το να σκοράρει, θα το κάνω. Δεν με νοιάζει. Αν πάει να δημιουργηθεί κίνδυνος από αντεπίθεση, πρέπει να το κάνω. Δεν υπάρχει κάτι να σκεφτείς, παίρνεις κίτρινη κάρτα.

Δεν είμαι βρώμικος παίκτης αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Κάποιες φορές βλέπουμε πολύ κακές αποφάσεις εις βάρος μας, όπως στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ. Αν έπαιζα σε αυτό το παιχνίδι ευχαρίστως να έπαιρνα μια κίτρινη για να σώσουμε τον βαθμό.

Ήξερα το πρότζεκτ του συλλόγου όταν ήρθα στην Πρέμιερ Λιγκ. Έπαιζα στην Ρόμα και τον Ολυμπιακό όπου η νοοτροπία είναι αυτή των μεγάλων συλλόγων, αλλά πλέον μπορώ να δω πως έχουμε κάνει σπουδαία βήματα εδώ. Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί δεν είχα καλή σχέση με τον Κίκε Φλόρες. Δεν μπορώ να μιλήσω για εκείνον. Τα πήγε καλά πάντως. Αλλά έγιναν πολλές αλλαγές και φέτος τα πάμε πολύ καλύτερα. Ο προπονητής είναι πιο ήρεμος και ξέρει πως να διαχειριστεί τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags