Facebook Pixel Μανόλο Χιμένεθ – Νταμίρ Κάναντι: Η νίκη της ΑΕΚ πιστώνεται στον Ισπανό - Φοβερό κόλπο στο Περιστέρι
| 2019-03-17 18:12:00

Απίθανος Χιμένεθ, τον "τέλειωσε" από την ΑΕΚ στο Περιστέρι – Τρομερό κόλπο με τον…

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανος Χιμένεθ, τον "τέλειωσε" από την ΑΕΚ στο Περιστέρι – Τρομερό κόλπο με τον…

Ο Μανόλο επέστρεψε και δίνει απαντήσεις! Ακόμα και στον ΠΑΟΚ...

Μανόλο Χιμένεθ – Νταμίρ Κάναντι: Η ΑΕΚ παρά τις πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες της, πήρε μία μεγάλη νίκη στο Περιστέρι νικώντας με 1-0 τον Ατρόμητο και κλείδωσε έτσι την τρίτη θέση, ενώ έδιωξε την… γκρίνια, καθώς επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Άρη και Παναθηναϊκό.

Το διπλό αυτό πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι έβγαλε… άσους από το μανίκι του και παρά τα μεγάλα προβλήματα (έλειπαν Μάνταλος, Σιμόες, Χουλτ, Τσιγκρίνσκι και ήταν ανέτοιμος ο Λιβάγια) που είχε να αντιμετωπίσει, κατάφερε να νικήσει για τρίτη φορά σε λιγότερο από δύο μήνες τον Ατρόμητο και να φύγει με τους τρεις πόντους από μία έδρα που δεν πέρασε ο αήττητος πρωταθλητής ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός κόουτς κατάφερε να αιφνιδίασει για ακόμα ένα ματς τον Νταμίρ Κάναντι και να τον νικήσει κατά κράτος στην τακτική, καθώς με το 3-5-2 και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη σε ρόλο αριστερού μπακ-χαφ για πρώτη φορά στην καριέρα του (στα προηγούμενα ματς είχε δοκιμάσει σε αυτή τη θέση τους Μπακασέτα και Μπογιέ!), παρουσίασε μία ομάδα πιο απειλητική και ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ατρόμητος ήταν φανερό πως για 45 λεπτά δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τον «Κλώνα», καθώς δεν περίμενε να παίξει σε αυτή τη θέση και για αυτό κινδύνεψε να δεχθεί και γκολ από αυτόν.


Βέβαια, εκτός από την επιλογή του Κλωναρίδη, ο Χιμένεθ πιστώνεται και τη… χρυσή αλλαγή του Αλμπάνη, καθώς τον έβαλε στο 82’ και στο 85’ σημείωσε το χρυσό γκολ της νίκης, σε ένα σημείο που έδειχνε η ομάδα του Περιστερίου να πατάει καλύτερα. Η ΑΕΚ όμως, θυμίζοντας την ομάδα που κατέκτησε το περσινό πρωτάθλημα, κόντρα στη ροή του αγώνα ανέβασε ρυθμούς στο φινάλε και εν τέλει πήρε μία εύκολη νίκη!

Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, την τρίτη συνεχόμενη κόντρα στον Ατρόμητο με τον Χιμένεθ στον πάγκο, από όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ο Ισπανός κόουτς έστειλε και ένα μήνυμα τόσο στη διοίκηση της ΑΕΚ όσο και στους αμφισβητίες του. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν η Ένωση καταλήξει στην λύση του Μανόλο, υπήρξαν σκέψεις και σύμφωνα με πληροφορίες και κάποια… επαφή μέσω τρίτων με τον Κάναντι, ώστε να είναι αυτός ο διάδοχος του Ουζουνίδη είτε τώρα είτε το καλοκαίρι.

Έχοντας λοιπόν τρεις νίκες απέναντι στον Κάναντι και μάλιστα όλες με εμφατικό τρόπο (και δεν αναφερόμαστε μόνο στα γκολ, αλλά στην εικόνα των αγώνων), μάλλον πλέον σταματάει και η όποια συζήτηση για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά η ΑΕΚ με τον Αυστριακό προπονητή…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο σενάριο για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - "Χαρίζει" παίκτη ο Σαββίδης; "Σκοτωμός" με τον...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags