Facebook Pixel Λιντς: Έπαιξε άμυνα, επίθεση και... τέρμα
| 2019-03-19 02:31:00

Αυτό είναι εργαλείο! - Έπαιξε άμυνα, επίθεση και... τέρμα για τη Λιντς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτό είναι εργαλείο! - Έπαιξε άμυνα, επίθεση και... τέρμα για τη Λιντς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τρεις διαφορετικές θέσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά και μάλιστα, μια εξ αυτών ήταν κάτω απ' τα δοκάρια της Λιντς, έπαιξε ο Πόντους Γιάνσον στην πολύ κακή ήττα (1-0) της ομάδας του Μπιέλσα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Ο Πόντους Γιάνσον αναγκάστηκε να παίξει και στην επίθεση αλλά και στην εστία των «παγωνιών» το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε στο πολύ κακό αποτέλεσμα της Λιντς στην αναμέτρηση με τους «blades».

Ο Σουηδός, μέχρι και το 85ο λεπτό αγωνιζόταν κανονικά στην άμυνα, ωστόσο, ένας τραυματισμός που αποκόμισε και τον εμπόδιζε ν' αγωνιστεί όπως θα έπρεπε, τον οδήγησε στο 89ο λεπτό στην επίθεση, αφού είχαν εξαντληθεί οι αλλαγές της Λιντς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 91', ο Κίκο Κασίγια αποβλήθηκε και ο Πόντους Γιάνσον έβαλε τη φανέλα του τερματοφύλακα, φόρεσε και τα γάντια και υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του στα λεπτά που απέμεναν μέχρι και τη λήξη της αναμέτρησης!

Τα έκανε όλα, όμως, η Λιντς με την ήττα υποχώρησε στις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου και βρέθηκε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε αυτές που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν..

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags