Facebook Pixel Παναθηναϊκός: - Γιώργος Δώνης: Η ομιλία του στους παίκτες μετά τη διακοπή του ντέρμπι
| 2019-03-18 19:32:00

Ηγετική παρέμβαση Δώνη - Τρομερές ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟ μετά τη διακοπή του ντέρμπι

Sportdog Team
Ηγετική παρέμβαση Δώνη - Τρομερές ατάκες στους παίκτες του ΠΑΟ μετά τη διακοπή του ντέρμπι

Πού εστίασε ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό;

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης:  Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και η διακοπή της αναμέτρησης θα ζημιώσει αγωνιστικά τους Πράσινους, οι οποίοι κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Μετά την απόφαση του διαιτητή για την οριστική διακοπή του αγώνα, οι παίκτες του Τριφυλλιού ήταν κατηφείς εξαιτίας της συγκεκριμένης εξέλιξης, που ουσιαστικά βάζει… ταφόπλακα στα όνειρα της ομάδας για την κατάληψη της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά τη διακοπή, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και προσπάθησε να τους ηρεμήσει και να δώσει το έναυσμα για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι το πόσοι βαθμοί θα αφαιρεθούν είναι κάτι που δεν πρέπει να απασχολεί τους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να συγκεντρωθούν στο αγωνιστικό κομμάτι ώστε η ομάδα να βελτιωθεί και να τα πάει καλύτερα την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, η ομιλία του Γιώργου Δώνη στους παίκτες:

"Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τέτοια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιθανότατα δεν θα είναι και η τελευταία.
Δυστυχώς αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα και όσοι ήταν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζουν τι εννοώ.
Αυτό το θέμα όμως δεν είναι στην αρμοδιότητά μας, ούτε πρέπει να μας επηρεάσει εάν θα μας αφαιρεθούν τρεις ή έξι βαθμοί. Με αυτά τα πράγματα ασχολούνται άλλοι. 

Για μας αυτό που μετράει είναι πόσους βαθμούς θα πάρουμε στο γήπεδο και να αποκτήσουμε μία βάση ως ομάδα για να πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν. 

Αυτή τη στιγμή έχουμε 38 βαθμούς μέσα στο γήπεδο, μας μένουν ακόμα πέντε ματς πρωταθλήματος και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με το ίδιο πείσμα για να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags