Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για την επόμενη ημέρα του συλλόγου μετά τα επεισόδια
| 2019-03-18 21:13:00

Ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟ μετά τα επεισόδια - Τι απαντούν οι Πράσινοι για την επόμενη μέρα της ομάδας

Sportdog Team
Ξεκάθαρη θέση του ΠΑΟ μετά τα επεισόδια - Τι απαντούν οι Πράσινοι για την επόμενη μέρα της ομάδας

Τοποθετήθηκαν επίσημα οι διοκούντες του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Τα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ και η διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό "φούντωσαν" τις φήμες σχετικά με επικείμενες αλλαγές στην ομάδα.

Ωστόσο, οι Πράσινοι πήραν θέση για την επόμενη μέρα του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης, στην οποία τονίζουν πως το πλάνο του συλλόγου που καταρτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι θα παραμείνει ως έχει και ότι το μόνο που ενδιαφέρει την ομάδα είναι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοί της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, από τον τεχνικό διευθυντή και το προπονητικό επιτελείο έως τους ποδοσφαιριστές, θέλουν να διαβεβαιώσουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι η υλοποίηση του πλάνου, που ξεκίνησε το καλοκαίρι για την αγωνιστική ανάταση της ομάδας, θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. 

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πλήρη επίγνωση ότι μπορεί να επηρεάσει μόνο όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, υπόσχεται στην πλατιά μάζα των υγειώς σκεπτόμενων φιλάθλων του Παναθηναϊκού, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μας ενδιαφέρουν, πως άπαντες στην ομάδα θα δώσουν το μέγιστο της ενέργειας προκειμένου να επιστρέψει ο σύλλογος στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. 

Τα όσα διαχρονικά θλιβερά βιώσαμε, με τις όποιες αγωνιστικές συνέπειες έχουν και ζημιώνουν τις προσπάθειές μας, δεν θα επηρεάσουν ούτε κατ' ελάχιστον την προσπάθειά μας. Επιθυμία όλων είναι να κλείσει η σεζόν με τέτοιο τρόπο που θα αντανακλά την αγωνιστική εικόνα μας από την αρχή της περιόδου έως και σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags