18/03/19 - 22:30

Αποκάλυψη για Ντουρμισάι: Το αποφάσισε - Σε αυτή την ομάδα θα παίξει

Εξελίξεις με τον άσο του Πανιωνίου.

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Ντουρμισάι: Το αποφάσισε - Σε αυτή την ομάδα θα παίξει
2.580views 0shares

Φιορίν Ντουρμισάι: Στην αποκάλυψη ότι ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει επιλέξει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας αντί για την αντίστοιχη της Αλβανίας προέβη ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Πασχάλης Τουντούρης.

Ο ατζέντης του Ντουρμισάι μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι ο παίκτης έχει ήδη κληθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη και έχει διαλέξει να παίξει να παίξει με τη Γαλανόλευκη.

Όπως ανέφερε, το θέμα μπορεί να κλείσει και τυπικά μέχρι την Τετάρτη, αφού η ελληνική Ομοσπονδία περιμένει την προσκόμιση των απαραίτητων εγγράφων από την αλβανική.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά ο μάνατζερ του Ντουρμισάι:

Για τη διαδικασία ώστε να κληθεί ο Ντουρμισάι στην Εθνική: «Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης τον έχει καλέσει. Δεν τίθεται καμία διαδικασία ελληνοποίησης του Ντουρμισάι. Ο Φιόρι είναι Έλληνας, όπως είναι και Αλβανός, αφού έχει διπλή υπηκοότητα. Εκείνο που χρειάζεται για να κληθεί στην εθνική επίσημα είναι μια πιστοποίηση των αγώνων που έχει δώσει με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Η εθνική Αλβανίας που επίσης τον έχει καλέσει για τα ματς του Μαρτίου, αντιδρά αρνητικά και καθυστερεί αυτή την πιστοποίηση που απαιτείται. Αν καθυστερήσει και άλλο τη διαδικασία, τότε αναλαμβάνει να λύσει την κατάσταση η FIFA, που θα ζητήσει από την Ομοσπονδία της Αλβανίας την κατάσταση με τα ματς που έδωσε ο Φιόρι. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι την Τετάρτη. Αν είχε ξεκινήσει νωρίτερα η διαδικασία, ας πούμε έναν μήνα πριν τώρα θα ήταν ακόμα σε καλύτερο δρόμο»

Για την επιθυμία του Ντουρμισάι να παίξει στην εθνική Ελλάδας: «Γίνεται μια συζήτηση για το ποιοι πρέπει να παίζουν στην Εθνική. Υπάρχουν αθλητές, που τους σέβομαι και τους τιμώ, όπως ο Ζέκα και ο Βλαχοδήμος, που όμως δεν είχαν άλλη επιλογή από άλλη εθνική ομάδα. Ο Φιόρι είχε και δεύτερη επιλογή, αλλά αποτελεί τιμή για τον ίδιο να παίξει με την Ελλάδα».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ