18/03/19 - 22:33

Έρχεται Ελλάδα η Μπάρτσα, Μίντλεσμπρο και UEFA για την ΑΕΚ

Τεράστιας σημασίας εκδήλωση για την ομάδα του Δικέφαλου αετού.

Sportdog Team
Έρχεται Ελλάδα η Μπάρτσα, Μίντλεσμπρο και UEFA για την ΑΕΚ
1.332views 0shares

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του διήμερου ιατρικού συνεδρίου, αυτή την Πέμπτη και Παρασκευή 21 και 22 Μαρτίου, έχει ξεκινήσει. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του aek365.com η ΠΑΕ ΑΕΚ ρυθμίζει όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε τα πάντα να κυλήσουν όπως πρέπει. Σε ένα συνέδριο, που πλέον εξελίσσεται σε θεσμό και αποκτά τεράστια σημασία για το κλαμπ!

Με δεδομένο, λοιπόν, πως οι προετοιμασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία, αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, ευρεία σύσκεψη για τα οργανωτικά θέματα, με τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Άλκη Καλλιακμάνη καθώς υπάρχουν δύο πολύ σημαντικοί άξονες:

Ο πρώτος, είναι η διαφαινόμενη μεγάλη συμμετοχή στο συνέδριο που ήδη αυτή την ώρα πλησιάζει τις 150 εγγραφές (πέρυσι είχαν συμμετάσχει περίπου 200 οι περισσότεροι των οποίων είχαν εγγραφεί το πρωί της έναρξης της ημερίδας) και απ’ ότι φαίνεται η συμμετοχή θα είναι διπλάσια από πέρυσι!

Ο δεύτερος είναι η υποδοχή των ξένων ομιλητών του συνεδρίου με εκπροσώπους από τα ιατρικά τιμ Μπαρτσελόνα, Μίντλεσμπρο και την πολύ σημαντική άφιξη στη χώρα μας του Μαρκ Βουγιαμόζ, επικεφαλής της υπηρεσίας ιατρικής και αντι-ντόπινγκ της UEFA που και αυτός θα είναι ομιλητής στο συνέδριο. Και ακόμα των εκπροσώπων από ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου του καθιστώντας το ένα από τα σημαντικότερα αθλητιατρικά συνέδρια στην Ευρώπη μέσα στο 2019…

Να θυμίσουμε, ότι η έναρξη της ημερίδας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30 το πρωί της Πέμπτης (από τις 8.30-9.30 θα γίνουν οι εγγραφές όσων δεν τις έχουν ηλεκτρονικά μέχρι τότε) με τους σύντομους χαιρετισμούς και τις εναρκτήριες ομιλίες του συνεδρίου.

Στις 10.00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη στρογγυλή τράπεζα του συνεδρίου που έχει σαν αντικείμενο τη ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και στην οποία θα συμμετάσχουν αθλητές που έχουν υποστεί αυτόν τον οδυνηρό τραυματισμό. Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αίθουσα των VIP του ΟΑΚΑ Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Παρασκευής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ