Facebook Pixel ΑΕΛ: Χαρακτήρισε "ποδοσφαιρικό απατεώνα" τον Λεοζίνιο ο Αλέξης Κούγιας
| 2019-03-19 22:00:00

"Ρουκέτες" Κούγια για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: "Είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ρουκέτες" Κούγια για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού: "Είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας" (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ποιον τα έβαλε ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί";

ΑΕΛ: Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού "Astra" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λεοζίνιο, ο οποίος αγωνίζεται στον σύλλογο της Λάρισας μετά από το πέρασμά του από πολλές ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ χαρακτήρισε τον Βραζιλιάνο άσο ως "ποδοσφαιρικό απατεώνα", εξέφρασε την άποψη ότι είναι η χειρότερη μεταγραφή που έχει κάνει ποτέ και αποκάλυψε ότι η θεσσαλική ομάδα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

"Τελειώνει το συμβόλαιο του Λεοζίνιο δεν θα τον ανανεώσουμε. Ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή στην ιστορία μου. 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο και 150.000 ευρώ εφορία και έπαιξε έξι παιχνίδια. Ήταν απαίτηση του Πάους.

Ο Λεοζίνιο είναι ποδοσφαιρικός απατεώνας. Σας το λέω ευθέως, μ΄ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Λεοζίνιο περνάει χαρισάμενη. Για να καταλάβετε μόλις τον πιέσουμε λίγο πονάει το πόδι μου, πονάει η μέση μου. Δεν έχει προσφέρει το παραμικρό.

Το βάλαμε στα δύο πιο κρίσιμα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα και στα δύο έγινε αλλαγή. Δεν ακούμπησε τη μπάλα. Μιλάμε τώρα ούτε να βάλει το ποδαράκι του και εμείς να πούμε ότι άντε 300.000 ευρώ έκανες μια πάσα".

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags