20/03/19 - 11:45

Δήλωση δίχως προηγούμενο που θα συζητηθεί: «Μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι!»

Ένας γενετιστής προκαλεί με την απίστευτη δήλωσή του.

Sportdog Team
Δήλωση δίχως προηγούμενο που θα συζητηθεί: «Μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι!»
907views 0shares

Λιονέλ Μέσι: Την... λύση στην αποχώρηση του Μέσι από την ενεργό δράση σε λίγα χρόνια βρήκε ένας γενετιστής, ονόματι Αρκάντι Ναβάρο, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser".

«Με τις τεχνικές που έχουμε στη διάθεσή μας μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Μέσι» είπε ο Ναβάρο και συνέχισε κάνοντας ανάλυση ώστε να γίνει κατανοητή η απίθανη δήλωσή του: 

«Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ον που θα έμοιαζε πολύ στον Μέσι. Θα ήταν κάτι σαν δίδυμός του. Πολλές φορές δίδυμα γεννιούνται με διαφορά χρόνου το ένα από το άλλο. Η ίδια μέθοδος μπορεί να ακολουθηθεί και σε αυτή την περίπτωση, Ως νέο ον θα μοιάζει πολύ στον Μέσι, αν γυρίζαμε τον χρόνο πίσω, είκοσι ή τριάντα χρόνια, θα βλέπαμε τις ομοιότητες». 

Ο γενετιστής, βέβαια, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι απολύτως βέβαιο πως ο κλώνος του Μέσι θα μπορούσε να παίξει την ίδια μπάλα. 

«Η γενετική μας δίνει το έναυσμα. Δημιουργεί. Θα φτιάχναμε ένα πλάσμα που θα είχε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Μέσι. Ωστόσο, αυτό που είναι ο Μέσι σήμερα οφείλεται και στα χαρακτηριστικά που ο ίδιος έχει εκ γενετής, αλλά και σε αυτά που απέκτησε μέσω της δουλειάς. Είναι γονίδιο και προπόνηση. Αυτό που είναι ο Μέσι σήμερα είναι δημιούργημα της οικογένειάς του, όσων έλαβε στο σπίτι που μεγάλωσε, των ορμονών για τα προβλήματα ανάπτυξης, της εκπαίδευσής του στη Μασία» κατέληξε ο Ναβάρο. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ