Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σαρώνει όλα ο Ολυμπιακός - Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Αυτούς θέλει από Super Legaue!
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-21 09:52:00

Τα σαρώνει όλα ο Ολυμπιακός - Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Αυτούς θέλει από Super Legaue!

Sportdog Team
Τα σαρώνει όλα ο Ολυμπιακός - Κάνει πλάκα ο Μαρινάκης - Αυτούς θέλει από Super Legaue!

Μεταγραφικός αναβρασμός στο Λιμάνι! 

Ολυμπιακός - Super League: Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των Ερυθρόλευκων, για τις μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Στον Ολυμπιακό όλα δείχνουν πως θα κινηθούν στην εγχώρια αγορά, κοιτάζοντας παίκτες διαφόρων ελληνικών ομάδων της Super League.

Τα ονόματα των Φραν Βέλεθ και Ματέο Γκαρσία του Άρη, έχουν έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες με τις φήμες να θέλουν μάλιστα τους Ερυθρόλευκους να έχουν ήδη κινηθεί για τον Ισπανό.

Το όνομα επίσης του Φιορίν Ντουρμισάι ακούγεται πολύ για τον Ολυμπιακό, με τον 23χρονο φορ του Πανιωνίου να λέγεται πως έχει ήδη «κλείσει» στο Λιμάνι.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», το ενδιαφέρον των Πειραιωτών έχει τραβήξει και ο 19χρονος Φώτης Ιωαννίδης, που αγωνίζεται στον Λεβαδειακό, ενώ και το όνομα του Γιώργου Κυριακόπουλου που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης ακούγεται στο Λιμάνι.

Τέλος η περίπτωση του 21χρονου Γιάννη Οικονομίδη, του Πανιωνίου αλλά και του 18χρονου Γιώργου Λιάβα που αγωνίζεται στον Παναιτωλικό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags