Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερό δημοσίευμα για την πορεία του Δικεφάλου
| 2019-03-21 20:10:00

Φοβερό δημοσίευμα για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ομάδα... ραμμένη για παίκτες στυλ Γκαρσία»!

Sportdog Team
Φοβερό δημοσίευμα για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Ομάδα... ραμμένη για παίκτες στυλ Γκαρσία»!

Τεράστια αποθέωση για τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Το ισπανικό περιοδικό "Panenka" αναλύει την φετινή πορεία των "ασπρόμαυρων" από την οπτική ενός αρθρογράφου, αποθεώνοντας παίκτες, Λουτσέσκου και Τούμπα.

«Ένας από τους πιο εμβληματικούς συλλόγους στην Ελλάδα είναι έτοιμος να πετύχει έναν στόχο για τον οποίο περίμενε και πάλευε απέναντι σε όλους, ακόμη και απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό για δεκαετίες.

Είχα πάντα μια ιδιαίτερη αδυναμία και μια αφοσίωση για το γήπεδο της Τούμπας. Το θεωρώ ως ένα από τα πιο επιβλητικά γήπεδα της Ευρώπης. Πρόκειται για έναν... ναό της Θεσσαλονίκης. Οι γεμάτες κερκίδες, οι φωνές, τα καπνογόνα και οι έντεκα ποδοσφαιριστές που θα... σκότωναν για τους οπαδούς τους. 

Αυτή είναι η αίσθηση που μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στα χρόνια που ασχολούμαι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα συναίσθημα που ξεπερνάει αυτά για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ. Πώς ο Πάμπλο Γκαρσία να μην το νιώθει σπίτι του; Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα... ραμμένη για παίκτες του αναστήματος του Γκαρσία...», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα.

Επίσης, σημειώνεται πως είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ η φετινή χρονιά, τονίζοντας πως ή τώρα ή ποτέ: «Μπορεί να έχει ακόμη πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα χάσει την ευκαιρία να σηκώσει το τρίτο του πρωτάθλημα. Σε αυτήν την πορεία δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο και έχει προβάδισμα δέκα (σ.σ. εκκρεμεί το αποτέλεσμα των αιωνίων) βαθμών, είκοσι από την ΑΕΚ και 35 από τον Παναθηναϊκό. Είναι τώρα ή ποτέ;

Στον ΠΑΟΚ έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους στο πρωτάθλημα αφού στο Europa League τερμάτισαν στην τελευταία θέση. Η δουλειά του Ραζβάν Λουτσέσκου, γιου του μυθικού Μιρτσέα, είναι τέλεια. Από την στιγμή που έφτασε στον ΠΑΟΚ τον Αύγουστο του 2017, έχει καταφέρει να έχει ποσοστό νικών που είναι πάνω από 70%...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags