Facebook Pixel Sportdog.gr | Πουλάει... τρέλα ο Μουρίνιο; - "Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Special One"! (BINTEO)
| 2019-03-21 20:52:00

Πουλάει... τρέλα ο Μουρίνιο; - "Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Special One"! (BINTEO)

Sportdog Team
Πουλάει... τρέλα ο Μουρίνιο; - "Ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Special One"! (BINTEO)

Απίθανη δήλωση από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Το παρατσούκλι "Special One" (ξεχωριστούς) είναι συνδεδεμένο με τον Ζοσέ Μουρίνιο εδώ και πολλά χρόνια, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός είχε... βαφτίσει έτσι τον εαυτό του κατά την παρουσίασή του όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι το 2004.

Παρ΄ όλα αυτά, με πρόσφατες δηλώσεις του ο Μουρίνιο έσπευσε να διεκρινήσει πως το παρατσούκλι του είναι εν πολλοίς αποτέλεσμα.. παρεξήγησης, καθώς τόνισε πως δεν αποκάλεσε τον εαυτό του "ξεχωριστό", αλλά ως... "έναν από τους ξεχωριστούς"!

"Μου ταιριάζει σαν παρατσούκλι, γιατί η καριέρα μου είναι γεμάτη από λαμπρές στιγμές. Αλλά, δεν είχα πει πως είμαι ο Special One. Είπα ότι ένας Special One. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, πολλοί προπονητές που πέτυχαν επίσης εντυπωσιακά πράγματα και είναι επίσης ξεχωριστοί.

Δεν χρησιμοποιώ φίλτρα, είμαι αυτός που είμαι. Απαντώ αυτό που πιστεύω ακόμη κι αυτό δεν είναι political correct. Δεν φιλτράρω τις απαντήσεις μου, είμαι genious και μερικές φορές δείχνω τα συναισθήματά μου", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags