Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανη ατάκα του Βιεϊρίνια στον Λουτσέσκου
| 2019-03-22 17:58:00

Απίθανη ατάκα του Βιεϊρίνια στον Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα του Βιεϊρίνια στον Λουτσέσκου!

Τρομερό αυτό που είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Πολύ τρέξιμο περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, στην επιστροφή των παικτών έπειτα από τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος έβγαλε... το λάδι των ποδοσφαιριστών, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να κάνει παράπονα στον προπονητή του, λέγοντάς του λαχανιασμένος ότι "Δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό"!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι σφυγμοί ανεβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στα κόκκινα. Λαχανιασμένος σ’ ένα από τα διαλείμματα ο Αντρέ Βιεϊρίνια, λέει με νόημα στον προπονητή: «Δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό».

Η παραπάνω σκηνή περιγράφει καλύτερα από το οποιοδήποτε report το πώς κύλησε η μέρα στη Νέα Μεσημβρία. Τρέξιμο. 

Πολύ τρέξιμο. Με την απάντηση στο ερώτημα γιατί να έρχεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο παραπάνω σχόλιο του Βιεϊρίνια : «Είναι σαν προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».

Μετά το πρώτο κομμάτι που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, η… σωματική βελτίωση συνεχίστηκε με χρήση μπάλας και παιχνίδια σε μικρό γήπεδο. 

Ο Δημήτρης Πέλκας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα κι ο Πόντους Βερνμπλουμ με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το Σάββατο (23.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags