Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Τόσα σκάει για να κρατήσει τον Ολιβέιρα, τι έκανε ο Βιεϊρίνια!
| 2019-03-22 18:10:00

Ποιο πρωτάθλημα; Έτσι θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Βιεϊρίνια - "Φέρνει" παικταρά, πόσα σκάει ο Ιβάν

Sportdog Team
Ποιο πρωτάθλημα; Έτσι θα τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Βιεϊρίνια - "Φέρνει" παικταρά, πόσα σκάει ο Ιβάν

Όλα για όλα με χάφαρο. Έγινε το πρώτο "ντου". Ρεπορτάζ-φωτιά!

Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, σε χτεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη,  το είπε ξεκάθαρα: «Εγώ τη δουλειά μου την έχω κάνει», τόνισε αναφερόμενος στο… ψηστήρι που έχει αναλάβει στον συμπατριώτη του, τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, προκειμένου ο ίδιος πλέον, να βάλει πλάτη στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

 Στον «δικέφαλο» του Βορρά είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής εικόνα του Πορτογάλου μέσου. Εννοείται πως – και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς των Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο – θα ήθελαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους και την επόμενη χρονιά.

Τώρα πάντως, που η… παραζάλη από τις πρώτες εξαιρετικές εμφανίσεις του Ολιβέιρα έχει «κάτσει», γίνεται αντιληπτό πως τα 12 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως option αγοράς από την Πόρτο είναι ένα ποσό εκτός οποιασδήποτε ελληνικής πραγματικότητας, ακόμη και αυτής της… large του Ιβάν Σαββίδη.

Στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν, πριν περίπου δέκα μέρες, τις επαφές τους με την Πόρτο, επιδιώκοντας νέα διαπραγμάτευση. Σε αυτό το στάδιο απλώς… ξεψαχνίζουν τις προθέσεις των «δράκων» σε ένα deal, διαφορετικό από αυτό που προβλέπει η αρχική συμφωνία δανεισμού και, προφανώς, πιο εφικτό για τους εν δυνάμει πρωταθλητές Ελλάδας.

Κομβικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια εννοείται πως θα παίξει ο ίδιος ο Ολιβέιρα. Αν θέλει δηλαδή να παρατείνει την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Και εδώ προφανώς κολλάει ο Βιεϊρίνια, ο οποίος από την πρώτη μέρα της άφιξης του συμπατριώτη του στην Τούμπα τον έχει πάρει… επ’ ώμου. Τι θα πετύχει, θα φανεί στην πορεία, το σίγουρο είναι πως όντως ο Ολιβέιρα περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη. Το αν περνάει τόσο καλά ώστε να θέλει να παραμείνει και μάλιστα να το τονίσει και στην Πόρτο είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το προεξοφλήσει. 

Ο ΠΑΟΚ, σε πρώτη φάση, αν εξασφαλίσει τη σύμφωνη γνώμη του ποδοσφαιριστή, θα επιδιώξει πρώτιστα την ανανέωση του δανεισμού του, με θεσμοθέτηση ρήτρας αγοράς για το τέλος της επόμενης σεζόν, πιο «προσιτής» από τα 12 εκατ. ευρώ. Διαφορετικά, θα κυνηγήσει ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας με τους «δράκους» προκειμένου να μειώσει το απαιτητό αντίτιμο.

Θέμα εμπλοκής Ζαμπά στην κουβέντα, που δεδομένα αρέσει στην Πόρτο, δεν μπαίνει. Το έχουμε επισημάνει καιρό, ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, στον ΠΑΟΚ δεν συσχετίζουν τις δύο περιπτώσεις, θεωρώντας την χρηματιστηριακή αξία του Ζαμπά και κυρίως τη δυναμική του, μεγαλύτερη από την τρέχουσα του Ολιβέιρα.

Μπορεί να προχωρήσουν και οι δύο υποθέσεις παράλληλα – τίποτα δεν αποκλείεται – αλλά συσχετισμός, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, πόσο μάλλον ανταλλαγή, δεν είναι στο τραπέζι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη - Χτυπάει κορυφαίο Έλληνα άσο ο ΠΑΟΚ - Τρελό "μπαμ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags