Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αχμέντ Χασάν: Το μέλλον του Αιγύπτιου φορ είναι μακριά από το Λιμάνι.
| 2019-03-23 12:25:00

Θα πέσουν τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη - "Τελειώνει" ο παιχταράς - Απόφαση Μαρινάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Θα πέσουν τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη - "Τελειώνει" ο παιχταράς - Απόφαση Μαρινάκη!

Δεν έχει μέλλον στο Λιμάνι!

Ολυμπιακός - Αχμέντ Χασάν: Το μέλλον του Αιγύπτιου φορ είναι μακριά από το Λιμάνι.

Πριν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ήταν φευγάτος. Παρέμεινε, έκτοτε διανύει μια από τις αποτελεσματικότερες φάσεις της καριέρας του και κατά πως φαίνεται έπεισε τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τουλάχιστον την μονιμοποίηση της παραμονή τους.

Για τον Χασάν ο λόγος, για τον οποίο, σύμφωνα τόσο με πορτογαλικά δημοσιεύματα όσο και με αναφορές που προέρχονται από τους «ερυθρόλευκους», έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με την Μπράγκα προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο παρασκήνιο με την καριέρα του Δέλλα - Στη Β΄ Εθνική; Δεν είναι troll!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως μιλάμε για κάτι το… εύκολο ή έστω, προφανές. Οι αναφορές για παράταση του δανεισμού του Αιγύπτιου προφανώς δεν γίνεται να έχουν βάση εφόσον το συμβόλαιο του Χασάν με την Μπράγκα ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο. Συνεπώς, για να ισχύσει κάτι τέτοιο θα πρέπει να ανανεώσει με τους «αρσεναλίστας» και στη συνέχεια να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Ο πορτογαλικός σύλλογος – και απολύτως λογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή – φέρεται να εμμένει στην καταβολή της ρήτρας του Αιγύπτιου φουνταριστού και μόνο σε αυτή (4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με διάφορες πηγές, 5 σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει o sportdog), χωρίς να συναινεί σε μείωση της, κάτι που αυτομάτως καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Αν και εφόσον υφίσταται τέτοια, αφού με βάση το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν έναν επιθετικό… κολώνα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και δύσκολα αυτός, ακόμη και με τη φόρμα του Αιγύπτιου στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα είναι ο Κόκα, ειδικά με τα δεδομένα που τις τελευταίες ώρες παρουσιάζονται για την περίπτωση του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags