Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλεξανδρής και Καραταΐδης στην γιορτή της θύρας 7
| 2019-03-24 11:18:00

Αλεξανδρής στην εκδήλωση της Θύρας 7: «Εμείς μετράμε τίτλους, οι άλλοι νίκες»!

Sportdog Team
Αλεξανδρής στην εκδήλωση της Θύρας 7: «Εμείς μετράμε τίτλους, οι άλλοι νίκες»!

Στην γιορτή για τα γενέθλια του Ολυμπιακού βρέθηκαν Αλεξανδρής και Καραταΐδης.

Ολυμπιακός: Η Θύρα 7 διοργάνωσε εκδήλωση για τα 94α γενέθλια της ομάδας και σε αυτή έδωσαν το "παρών" οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μώραλης, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και οι παλαίμαχοι, Αλέκος Αλεξανδρής και Κυριάκος Καραταΐδης, που βραβεύτηκαν μάλιστα.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ. Επειδή η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, ένα θα σας πω: Εμείς όλοι μετράμε τίτλους, οι άλλοι μετράνε νίκες. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ούτε πρόσωπα, ούτε παίκτες, ούτε πρόεδροι, ούτε τίποτα. Είναι ο πύρινός σου κόσμος που δε λυγάει ποτέ. Ευχαριστώ», είπε ο Αλεξανδρής. 



Από την πλευρά του, ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Είμαι λίγο της παλιάς γενιάς εγώ. Η συγκεκριμένη τιμή είναι πολύ μεγάλη για εμένα. Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος, γιατί είμαι και σε μία ηλικία πολύ μεγάλη. Αυτό εδώ το βραβείο για εμένα είναι πολύ μεγάλη στιγμή. Πριν φύγω από το σπίτι μου είπε η κόρη μου «πώς θα ντυθείς;». «Θα ντυθώ όπως γουστάρω», της λέω, γιατί θέλω να είμαι μαζί μας. Είμαι μαζί σας, είμαι ένα κομμάτι δικό σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σας αγαπάω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags