Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Φιορίν Ντουρμισάι: Κλήθηκε στην "γαλανόλευκη"!
| 2019-03-24 13:08:00

Απίστευτη εξέλιξη με Ντουρμισάι: Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας!

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Ντουρμισάι: Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας!

Τον κάλεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης για αντί-Μήτρογλου!

Εθνική Ελλάδας - Φιορίν Ντουρμισάι: Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της "γαλανόλευκης" κλήθηκε για πρώτη φορά ο Φιορίν Ντουρμισάι, ως αντικαταστάτης του τραυματία, Κώστα Μήτρογλου!

Εδώ και λίγο καιρό ο παίκτης του Πανιωνίου είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα και να πληροί τις προϋποθέσεις του κανονισμού της FIFA.

Πλέον απέμενε μόνο ένα χαρτί από την Ομοσπονδία της Αλβανίας, το οποίο ήρθε το Σάββατο και πλέον ο Ντουρμισάι θα είναι στην Εθνική. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι. Για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA. 

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα. Εντός της ημέρας, επίσης, αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση (γαστροκνήμιο) στη διάρκεια του αγώνα με το Λιχτενστάιν.  

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγη ώρα επέστρεψε από το Σαράγεβο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε χτες τον αγώνα Βοσνία-Αρμενία. Αργότερα θα λάβετε ενημέρωση για το πρόγραμμα προπόνησης των διεθνών, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags