Facebook Pixel Euro 2020 - Εθνική Ελλάδας: Ο Μίραλεμ Πιάνιτς, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα, λέγοντας πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
| 2019-03-24 13:57:00

Άσος της Γιουβέντους σχολιάζει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία!

Sportdog Team
Άσος της Γιουβέντους σχολιάζει το παιχνίδι της Ελλάδας με την Βοσνία!

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Euro 2020 - Εθνική Ελλάδας​: Ο Μίραλεμ Πιάνιτς, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα, λέγοντας πως περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Τόσο η Γαλανόλευκη όσο και η Βοσνία, έκαναν ποδαρικό με το.. δεξί στα προκριματικά, επικρατώντας της Αρμενίας και του Λιχτενστάιν αντίστοιχα.

Τώρα οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στο μεταξύ τους παιχνίδι την Τρίτη, με τον άσο της Γιουβέντους να συμπληρώνει πως περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο και την υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαντική να αρχίσουμε με νίκη τα προκριματικά. Δεν ήταν εύκολο το ματς με την Αρμενία, αλλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και κερδίσαμε. Υπήρχαν καλά και κακά στοιχεία, κρατάμε τα πρώτα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα δεύτερα. Το ματς με την Ελλάδα θα είναι πιο απαιτητικό. Είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να πάρουν την πρόκριση και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Ελπίζω το γήπεδο να είναι γεμάτο και να έχουμε υποστήριξη από τον κόσμο. Είμαστε σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο, με καλούς αντιπάλους, αλλά θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα για να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags