Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Βοσνία: Απίθανη δήλωση από Τζαβέλλα: «Ματς που θα αναδείξει άντρες»!
| 2019-03-24 14:18:00

Απίθανη δήλωση από Τζαβέλλα για Βοσνία: «Ματς που θα αναδείξει άντρες»!

Sportdog Team
Απίθανη δήλωση από Τζαβέλλα για Βοσνία: «Ματς που θα αναδείξει άντρες»!

Όπως πάντα, πέταξε επικές ατάκες ο Έλληνας μπακ.

Εθνική Ελλάδας - Βοσνία: Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε στο "Goal χωρίς σύνορα" του ΣΚΑΪ για την Εθνική ομάδα και το ματς με τους Βόσνιους, τονίζοντας ότι σε τέτοιες αναμετρήσεις, γίνεσαι άντρας!

«Παρακολούθησα τον αγώνα και χάρηκα πολύ με τη νίκη τους. Είναι πολύ σημαντικό, γίνεται μία νέα προσπάθεια, φαίνεται πως τα παιδιά ήταν πολύ καλά μαζί. Φαίνεται και από τη φωτογραφία του πανηγυρισμού τους αυτό. Από τη στιγμή που πηγαίνουν καλά τα πράγματα είναι καλό για να βρουν το δρόμο τους. Είναι νέα παιδιά, μια νέα προσπάθεια και μακάρι να συνεχίσουν έτσι με τη βοήθεια πιο έμπειρων παικτών», υπογράμμισε αρχικά ο διεθνής αμυντικός της Αλάνιασπορ και στη συνέχεια μίλησε για το προσεχές ματς με τη Βοσνία: 

«Είναι πολύ καλό που ξεκίνησε με ένα τέτοιο παιχνίδι η Εθνική μας, να έχουν μία πρώτη γνωριμία τα παιδιά μεταξύ τους. Πρόκειται για ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι με τη Βοσνία». 



Για το γκολ που είχε πετύχει ο ίδιος κόντρα στους ίδιους, ο 32χρονος άσος ανέφερε: «Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή με το γκολ που πέτυχα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν πρέπει να σταθούμε στις απουσίες, είναι ένα παιχνίδι που θα αναδείξει άντρες από μικρή ηλικία. Θυμάμαι ότι έπαιξα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Κροατία και μετά ήμουν άλλος ποδοσφαιριστής. Δεν πρέπει να το φοβηθούν και να το πάρουν αυτό το ματς». 

Κληθείς να σχολιάσει αν η Ιταλία είναι το μεγάλο φαβορί του 10ου ομίλου, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι η Ιταλία δεν είναι το φαβορί. Στην προηγούμενη ίσως ναι, είναι μία ομάδα που με πίστη θα μπορέσουμε να πάρουμε κάτι. Η Βοσνία και η Φινλανδία χρειάζονται προσοχή. Πρέπει να ζητήσουμε τα πάντα σε όλα τα παιχνίδια και να μην πιστέψουμε ότι η Ιταλία είναι το φαβορί. Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά στην προσπάθειά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags