Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα διευκολύνει τον Ομάρ Ελ Καντουρί να αποχωρήσει
| 2019-03-24 15:55:00

Νέο σενάριο για Ελ Καντουρί - Φεύγει το καλοκαίρι; Ποιος ο ρόλος του Σαββίδη!

Sportdog Team
Νέο σενάριο για Ελ Καντουρί - Φεύγει το καλοκαίρι; Ποιος ο ρόλος του Σαββίδη!

Έρχεται ξανά στο προσκήνιο. 

ΠΑΟΚ: Νέα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Ομάρ Ελ Καντουρί έρχονται στην δημοσιότητα, που κάνουν λόγο πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο, αν και το συμβόλαιο του λήγει το 2021.

Συγκεκριμένα όπως είπε ο μάνατζερ του παίκτη, Ντιέγκο Τάβανο, έμεινε στον ΠΑΟΚ, για να τον βοηθήσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μετά από συζήτηση που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου να του υπόσχεται ότι καλοκαίρι θα διευκόλυνε την αποχώρηση του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα θα μιλήσουμε ξανά με την Πάρμα. Ο Καντουρί υποσχέθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ότι θα μείνει για να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του του υποσχέθηκε το ερχόμενο καλοκαίρι να διευκολύνει την αποχώρηση του», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το μέλλον του Μαροκινού: «Για την ώρα ελπίζουμε να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά στην Ελλάδα. Μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, επίτευγμα που για τον ΠΑΟΚ θα είναι ιστορικό αφού έχει να κατακτήσει το τίτλο περισσότερα από τριάντα χρόνια. Από τη στιγμή που θα τελειώσει η σεζόν τότε θα αναζητήσουμε το καλύτερο δυνατό και η Ιταλία είναι πάντα μια καλή προοπτική».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags