Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο ο Ρουμάνος;
| 2019-03-25 09:05:00

Τα πάνω-κάτω με τον πρωταθλητή Λουτσέσκου - Φεύγει το καλοκαίρι από ΠΑΟΚ; Αποφασίζει ο...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα πάνω-κάτω με τον πρωταθλητή Λουτσέσκου - Φεύγει το καλοκαίρι από ΠΑΟΚ; Αποφασίζει ο...

Τι πραγματικά ισχύει!

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Θα αποχωρήσει από τον Δικέφαλο ο Ρουμάνος;

«Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».

Δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου σε Μέσο της πατρίδας του. Η συγκεκριμένη παραπομπή αφορά ερώτηση σχετικά με το μέλλον του. Ναι, ο (πανέξυπνος…) Ρουμάνος ξεκαθαρίζει πως τα σενάρια σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του τον αφήνουν αδιάφορο, αλλά για πρώτη φορά ρίχνει το… μπαλάκι στον Ιβάν Σαββίδη, ξεκαθαρίζοντας πως το δικό του μέλλον και η παραμονή του στον ΠΑΟΚ εξαρτάται ακριβώς από την επιθυμία και πρόθεση του ιδιοκτήτη του «δικεφάλου».

Δήλωση που μπορεί να φαίνεται… αυτονόητη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι. Εφόσον ο ίδιος ο Λουτσέσκου ξεκαθαρίζει πως τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ, τότε προς τι η… μελιστάλακτη εναπόθεση του μέλλοντος του στα χέρια του ιδιοκτήτη;

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές πως είτε έτσι είτε αλλιώς, η απόφαση για συνέχισε της (κοινής) πορείας ΠΑΟΚ – Λουτσέσκου θα παρθεί από τον ίδιο τον Σαββίδη. Εξυπακούεται πως η άποψη και οι σχέσεις της ιδιοκτήτριας οικογένειας των επόμενων πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ρουμάνο είναι εξαιρετική, κάτι που όμως αυτοδικαίως δεν συνεπάγεται και παραμονή του.

Αυτή, σίγουρα συνιστά το πλέον πιθανό σενάριο. Όπως και να ‘χει όμως, ο Λουτσέσκου έχει φροντίσει να είναι «καλυμμένος» σε περίπτωση που οι πιθανότητες δεν επιβεβαιωθούν. Η πόρτα της Μπεσίκτας είναι ορθάνοιχτη για τον Ρουμάνο (και τον πατέρα του) και ανεξαρτήτως τι δηλώνει ο Λουτσέσκου, ο ίδιος το γνωρίζει. Αλλά ακόμη και αυτή να κλείσει κάποια στιγμή, έχοντας τα νούμερα που έχει να επιδείξει στη θητεία του στον ΠΑΟΚ, την επιστροφή του «δικεφάλου» στην εγχώρια κορυφή ύστερα από 34 χρόνια, τότε, σίγουρα, δεν θα δυσκολευτεί (με τον φοβερό μηχανισμό προβολής και προώθησης που έχει στη διάθεση του ο Λουτσέσκου) να βρει νέα επαγγελματική στέγη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags