25/03/19 - 14:17

Απίθανες ατάκες από Πάμπλο Γκαρσία - Τι είπε για Σαββίδη - Τις έχουν διαβάσει στον Δικέφαλο;

Ατάκες που θα συζητηθούν!

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες από Πάμπλο Γκαρσία - Τι είπε για Σαββίδη - Τις έχουν διαβάσει στον Δικέφαλο;
2.092views 0shares

ΠΑΟΚ: Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Κιλκίς υπό την αιγίδα του τοπικού Δήμου, με θέμα την σωστή ψυχολογική διαχείριση των παιδιών στις ακαδημίες, μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία και αναφέρθηκε με αποθεωτικά λόγια στην οικογένεια Σαββίδη λέγοντας πως μακάρι κάθε ομάδα να είχε τέτοιον πρόεδρο.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα ταλέντα της Κ19 του Δικεφάλου, ενώ σχολίασε και την ελληνική κουλτούρα. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο τεχνικός της Κ19 του Δικεφάλου:

Αναφερόμενος στην βελτίωση του ΠΑΟΚ στις υποδομές και σε όλα τα επίπεδα επεσήμανε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Ευτυχώς έχουμε τον Σαββίδη και την οικογένεια του. Μακάρι όλες οι ελληνικές ομάδες να είχαν έναν τέτοιο πρόεδρο για να πήγαινε καλύτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για την σύγκριση ταλέντων Ελλάδας – Ουρουγουάης είπε με χιούμορ: «Εμείς στην Ουρουγουάη πουλάμε μοσχάρια και ποδοσφαιριστές. Στις πρώτες ομάδες στην Ουρουγουάη βάζουν να παίζουν νέα παιδιά για να πουλάνε παίκτες, αλλά και μοσχάρια έχουμε πολλά».

Για τα ταλέντα της Κ19 τόνισε: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην Κ19. Κάποιοι θα μείνουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και κάποιοι θα πάνε δανεικοί, αλλά καλύτερα να πάνε σε ομάδες Α΄ Εθνικής, γιατί τα περισσότερα παιδιά που δίνουμε σε ομάδες της Β΄ Εθνικής δεν πάνε καλά, ίσως μερικές ομάδες στην Β΄ κατηγορία δεν δουλεύουν σωστά. Πρέπει να καθιερωθούν και ομάδες Κ23 στην Ελλάδα, όπως σε Ισπανία και Αγγλία».

Για την προώθηση νέων παικτών στην Ελλάδα τόνισε: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να παίρνουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν και ομάδες όπως ο Άγιαξ που βάζουν νέα παιδιά και παίζουν και μετά τους πουλάνε. Υπάρχουν δύο δρόμοι. Πρέπει να επιλέξεις το ένα πλάνο ή το άλλο, αλλά βλέπω ότι στην Ελλάδα είναι λίγο δύσκολο αυτό. Είναι η κουλτούρα αυτή. Για παράδειγμα χαλάει κάτι στο σπίτι μου και μου λέει ο μάστορας ‘θα έρθω από τις 9 μέχρι τη 1 το μεσημέρι, δηλαδή, πρέπει να περιμένεις από τις 9 μέχρι τη 1 στο σπίτι; Ή σου λένε θα έρθω αύριο και δεν έρχονται…».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ