Facebook Pixel Τα δεδομένα για Ζαμπά στον ΠΑΟΚ
| 2019-03-25 18:30:00

Αυτόν πουλάει ο Ιβάν 20 "μύρια" - Πότε θα γίνει το deal - Έτσι τον "φτιάχνει" - Ρίχνει "πόρτες"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αυτόν πουλάει ο Ιβάν 20 "μύρια" - Πότε θα γίνει το deal - Έτσι τον "φτιάχνει" - Ρίχνει "πόρτες"

Πώς θα τινάξει την μπάνκα; Ποιο είναι το σχέδιο; Όλα εδώ!

 

ΠΑΟΚ - Λέο Ζάμπα: Είναι… must. Προφανώς δικαιολογεί τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του με τις εμφανίσεις και κυρίως με τη δυναμική που έχει. Επίσης, όλη αυτή η… φασαρία με τους – πολλούς είναι η αλήθεια – υποψήφιους μνηστήρες, πιστώνεται και στη δουλειά που κάνουν οι μάνατζέρ του, οι οποίοι αξιοποιούν τη συγκυρία και βάζουν το όνομα του Λεό Ζαμπά σε κάθε γωνιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. 

Τελευταία, το Βέλγιο, όπου πρόσφατα, με δημοσιεύματα τοπικών media, ο Βραζιλιάνος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Αντερλεχτ και Γάνδη, με τις δύο μάλιστα ομάδες να δίνουν μάχη για το ποια θα αποκτήσει τον Βραζιλιάνο εξτρέμ του ΠΑΟΚ. 

Για να μην το πολυκουράζουμε, η απάντηση είναι σαφής: καμία! Καμία εξ αυτών δεν έχει τη δυνατότητα τη δεδομένη στιγμή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ για την παραχώρηση το Βραζιλιάνου. Και δεν αναφερόμαστε στο (απλησίαστο για τους περισσότερους) ποσό της ρήτρας του, τα 20 δηλαδή εκατομμύρια ευρώ, αλλά ακόμη και τη ρεαλιστικότερη αξιολόγηση των +10 εκατ. ευρώ. 

Το πλάνο που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Ζαμπά, το έχουμε αναλύσει. Η λογική είναι να μείνει έναν χρόνο ακόμη στην Τούμπα, να «διαφημιστεί» μέσω μιας πιθανής συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την αξία του, γι’ αυτό και δύσκολα στον «δικέφαλο» θα συζητήσουν το οτιδήποτε αυτό το καλοκαίρι, πριν καταλήξει η προσπάθεια του για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους της επόμενης σεζόν (εκτός φυσικά αν έρθει κάποια… τρελή πρόταση, που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοια προοπτική). 

Προσθέστε και το γεγονός πως περιμένουν οι άνθρωποι του Βραζιλιάνου να βρίσκεται στην ολυμπιακή ομάδα της σελεσάο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και συνεπώς καθίσταται απολύτως λογικό εκ μέρους του ΠΑΟΚ η… υπομονή και η εξαργύρωση της το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και βάσει πλάνου η τιμή του Ζαμπά θα χτυπήσει «ταβάνι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει από την ΑΕΚ και τον θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Θα γίνει "σκοτωμός" - Δεν είναι ο Πόνσε!

Από τις ομάδες που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τον Βραζιλιάνο, ρεαλιστικά, η μόνη που τη δεδομένη στιγμή μπορεί να προκαλέσει… απόκλιση από το συγκεκριμένο πλάνο είναι η Πόρτο, αλλά και μία ακόμη που το όνομα της δεν έχει διαρρεύσει. Καμία εκ των Στουτγκάρδη, Αταλάντα, Τζένοα, Ρεν, Μπενφίκα και Βασιλεία δεν έχουν τη διάθεση να ικανοποιήσουν τις τρέχουσες απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, η Νιουκάστλ θέλει να περιμένει να δει τον Ζαμπά να τεστάρεται σε ακόμη πιο απαιτητικό επίπεδο (Τσάμπιονς Λιγκ) πριν αποφασίσει να κάνει κίνηση, ενώ παράλληλα υπάρχει και πρόβλημα με την άδεια εργασίας που τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να εξασφαλίσει ο Βραζιλιάνος. 

Οπότε, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με την Πόρτο και τη δεύτερη ομάδα που είναι οι μόνες που προς στιγμήν μπορούν να προκαλέσουν άμεσες εξελίξεις, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε ό,τι διαβάζουμε και αφορά τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags