Facebook Pixel «Δεν έπαιζα, αλλά προπονήσεις έκανα»
| 2011-01-21 18:42:00

«Δεν έπαιζα, αλλά προπονήσεις έκανα»

«Δεν έπαιζα, αλλά προπονήσεις έκανα»

Έτοιμος για να βοηθήσει την ΑΕΚ άμεσα εμφανίστηκε ο Μίτσελ στις πρώτες του δηλώσεις, ο οποίος αν και παραδέχθηκε πως έχει πολύ καιρό να παίξει, σημείωσε πως προπονούταν συνεχώς.

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο όσο και τον τεχνικό διευθυντή που με περίμεναν τόσο καιρό. Ελπίζω να τα βγάλω μέσα στο γήπεδο αυτά που πρέπει», είπε αρχικά.

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον έφερε στην ΑΕΚ, τόνισε: «Ο προπονητής μου είχε τηλεφωνήσει, μου εξήγησε πως ήταν τα πράγματα, μου είπε για τους φιλάθλους ότι στηρίζουν την ομάδα. Ξέρω για την ΑΕΚ ότι είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει καλό όνομα. Ο Χιμένεθ έπαιξε ρόλο που ήρθα στην ΑΕΚ. Καθοριστικό θα έλεγα. Ήξερα όμως σε ποιο σύλλογο έρχομαι».

Αναφορικά με την αγωνιστική του κατάσταση, σημείωσε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παίξει πολύ, αλλά έκανα συστηματικά προπονήσεις. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ ότι όταν μου ζητηθεί θα μπορέσω να βοηθήσω».

Επιπλέον ο Μίτσελ κλήθηκε να εξηγήσει τους λόγους που κατά την άποψή του δεν έπαιζε στην Αγγλία: «Όταν πήγα στην Αγγλία, πήγα κατόπιν αιτήματος του συγκεκριμένου προπονητή. Στην αρχή έπαιξα, όμως δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν υπήρξε σταθερότητα. Αυτό είναι η κύρια αιτία πιστεύω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags