Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στη Ρεμς με πάνω από 5 εκατ. ευρώ ο Μπιόρν Ένγκελς
| 2019-03-26 11:51:00

Τέλος στα σενάρια: Έκλεισε απίθανο deal στο λιμάνι - Πάνω από 5 "μύρια" και τριετές για τον... ηγέτη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέλος στα σενάρια: Έκλεισε απίθανο deal στο λιμάνι - Πάνω από 5 "μύρια" και τριετές για τον... ηγέτη

Είναι πλέον οριστικό. Έριξε "χυλόπιτα". Xαμός στην Ευρώπη!

Το όνομά του ήταν μεταξύ των πρώτων που ακούστηκαν και γράφτηκαν ως υποψηφίων να αποτελέσουν τον ηγέτη που αναζητά ο Ολυμπιακός για την αμυντική του γραμμή. Γνωστός έτσι κι αλλιώς, μοιραία η σκέψη ήταν άμεση για τον Μπιόρν Ένγκελς.

Ο sportdog, από την πρώτη στιγμή, σας είχε ενημερώσει πως θέμα επιστροφής του Βέλγου στόπερ, δεν υπήρχε. Αφενός γιατί ο ίδιος δεν το επιθυμούσε, αφετέρου γιατί στη συμφωνία δανεισμού στη Ρεμς υπήρχε ρήτρα αυτόματης, υποχρεωτικής αγοράς σε περίπτωση που ο γαλλικός σύλλογος παρέμενε στο σαμπιονά.

Κάτι που εξασφαλίστηκε από το… φθινόπωρο, με τη Ρεμς πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το οριστικό "κλείσιμο" όμως της συγκεκριμένης υπόθεσης, ακόμη και στο άκρως υποθετικό σενάριο της όποιας προσπάθειας του Ολυμπιακού να τον ενέτασσε ξανά στις τάξεις του, συντελείται αυτές τις μέρες.

Η Ρεμς ενημέρωσε τον Ολυμπιακό πως θα κάνει χρήση της option (δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ενημέρωση για το ακριβές της ποσό, φημολογείται πως κυμαίνεται μεταξύ 5-5,5 εκατ. ευρώ) το πολύ ως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε (συμφωνημένο από το περασμένο καλοκαίρι) τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάντως, μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Βέλγου στόπερ στη Γαλλία, καθώς ο νεαρός άσος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, τερματίζοντας έτσι μια και καλή ακόμη και τα ευφάνταστα σενάρια περί επιστροφής του στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού: Δύο ταλέντα, δύο από Superleague και μία... βόμβα!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags