Facebook Pixel Δημήτρης Κουρμπέλης - ΠΑΟΚ: "Ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του"
| 2019-03-26 17:01:00

Τρομερές ατάκες από πρώην Πράσινο για Κουρμπέλη και ΠΑΟΚ: "Ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του"!

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες από πρώην Πράσινο για Κουρμπέλη και ΠΑΟΚ: "Ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του"!

Θα πρέπει να... ανέβει στην Θεσσαλονίκη;

Δημήτρης Κουρμπέλης - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στράτος Αποστολάκης και αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο του, αλλά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική ομάδα και την παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη: «Το ότι θα είναι καλύτερα από τον Σκίμπε δεν το συζητώ καν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι άνθρωπος που γνωρίζει τους Έλληνες παίκτες, είναι εδώ και αφουγκράζεται τα προβλήματα. Είναι ευχής έργον για την Εθνική που τον έχει στις τάξεις της μαζί με τον Μπασινά και τον Γιαννακόπουλο, οι μπορούν να μεταδώσουν εμπειρίες στα νέα παιδιά. Είναι μια καλή σύνθεση για να πετύχει κάτι καλύτερο η Εθνική ομάδα».

Για τα θετικά στοιχεία του Άγγελου: «Είναι η ψυχολογία και το ότι είναι γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο προηγούμενος προπονητής ζούσε στη Γερμανία, ερχόταν εδώ για τους αγώνες και προφανώς έκανε ό,τι του έλεγαν. Εδώ, φερ’ ειπείν, δεν γνώριζε ότι είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική ο Βλαχοδήμος και δεν τον καλούσαν μέχρι πρότινος».

Για τη σχέση του Άγγελου με τη θρησκεία: «Ο Άγγελος έχει αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ δεν στέκομαι στα της θρησκείας. Αντιθέτως, θα σταθώ σε αυτό που λέει, ότι πρέπει να πηγαίνουμε παντού για τη νίκη. Με αυτή τη νοοτροπία πρέπει να μπαίνει η Εθνική στους αγώνες. Η Ελλάδα δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Πήρε μέρος συνεχόμενα σε μεγάλες διοργανώσεις, πήρε το Εuro και είναι κρίμα να χάσουμε μέσα σε δύο χρόνια την παρακαταθήκη που κερδίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Επειδή συνεργάστηκα μαζί του γνωρίζω πως αυτή είναι η φιλοσοφία του, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις επιθετικά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και μακάρι να το περάσει και στα παιδιά αυτό».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει κάνει υπέρβαση σε πολλούς τομείς. Έχει απίστευτο ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς. Ο Κουρμπέλης είναι στυλοβάτης και αρχηγός σε αυτόν τον Παναθηναϊκό των προβλημάτων. Οτιδήποτε είναι καλό ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Και το αντίστροφο. Όπως είναι ο ΠΑΟΚ ταιριάζει και με τις φιλοδοξίες του Κουρμπέλη. Αυτή τη στιγμή, όμως, είναι απαραίτητος και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό και δεν πρέπει όλοι οι καλοί να φεύγουν. Για να είναι δυνατός ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι δυνατός και ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags