Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γκάρι Ροντρίγκες: Αποκάλυψη για το μέλλον του - Θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ; Ατάκα και για Βαρέλα!
| 2019-03-27 18:20:00

Αποκάλυψη Ροντρίγκες για το μέλλον του - Θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ; Ατάκα και για Βαρέλα!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ροντρίγκες για το μέλλον του - Θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ; Ατάκα και για Βαρέλα!

Όσα είπε ο πρώην άσος του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ - Γκάρι Ροντρίγκες: Στον Metropolis 95,5 έδωσε συνέντευξη ο πρώην επιθετικός των "ασπρόμαυρων" και μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον συμπατριωτή του, Φερνάντο Βαρέλα.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Φαίνεται ότι έγινε καλή δουλειά φέτος. Εγώ είμαι περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και χαίρομαι πραγματικά που είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου», τόνισε αρχικά. 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το σημαντικό αυτή την στιγμή είναι να είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα μου και για τον ΠΑΟΚ να τελειώσουν όλα καλά και να πάρει το Πρωτάθλημα».

Για το εάν θα επέστρεφε μελλοντικά στον ΠΑΟΚ: «Το μέλλον ποτέ δεν το ξέρεις, ο ΠΑΟΚ ήταν μέρος της καριέρας μου, μου έδωσε την δύναμη να φτάσω μέχρι εδώ».

Για τον Φερνάντο Βαρέλα και το μέλλον του: «Χαίρομαι για τον Βαρέλα και την πορεία του, αλλά δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα για το συμβόλαιό του και τι θα γίνει, είναι προσωπική του υπόθεση. Είναι ιδιωτικό θέμα».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Οι φίλαθλοι θα πρέπει να χαρούν αυτό που τους χαρίζει η ομάδα, να χαρούν τον τίτλο και όλα αυτά που πετυχαίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags