Facebook Pixel Super League: Ο Παπ Αμπού Σισέ δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος στο Ολυμπιακό και θέλει να μείνει στο Λιμάνι.
Ποδόσφαιρο
| 2019-03-29 14:10:00

Τα είπε όλα ο Σισέ - Αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον του - Απίθανη δήλωση για το πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Τα είπε όλα ο Σισέ - Αποκάλυψε τι θέλει για το μέλλον του - Απίθανη δήλωση για το πρωτάθλημα!

Όλα όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Super League: Ο Παπ Αμπού Σισέ μίλησε στο novasports και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την μεταγραφή του και δήλωσε πως είναι ευτυχισμένος στο Ολυμπιακό και θέλει να μείνει στο Λιμάνι.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο γεγονός πως τον στενοχωρεί ιδιαίτερα το πρωτάθλημα, που δεν κατόρθωσαν να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι και τέλος αναφέρθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι δεμένος με την ομάδα, ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και το μόνο που κοιτάζω είναι η δουλειά μου και η ομάδα μου. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι πως δεν πήραμε το πρωτάθλημα».

Για το κίνητρο που έχει η ομάδα του στις εναπομείνασες αγωνιστικές, μιας και δείχνει να έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και δύσκολα θα πιάσει τον ΠΑΟΚ, είπε: «Είναι σημαντικά αυτά τα πέντε παιχνίδια, πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να εστιάσουμε στην προετοιμασία για την επόμενη περίοδο».

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» επισήμανε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος κυνηγά την τρίτη θέση, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε στην έδρα μας, είχαμε απουσίες από την προετοιμασία λόγω των εθνικών ομάδων, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags