Facebook Pixel Φελίπε Ουφάνο: Ατακάρες από τον βοηθό του Χιμένεθ
| 2019-03-29 15:44:00

Απίθανες ατάκες από τον αντί-Χιμένεθ για το σύστημα της ΑΕΚ: «Δεν είναι το μυστικό της Coca Cola»

Sportdog Team
Απίθανες ατάκες από τον αντί-Χιμένεθ για το σύστημα της ΑΕΚ: «Δεν είναι το μυστικό της Coca Cola»

Φοβερή προσέγγιση ενόψει της αναμέτρησης με Παναιτωλικό.

την κάμερα της Nova μιλησε ο βοηθός του Μανόλο Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο. Το δεξί χέρι του Ισπανού αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τα πλάνα της ομάδας, τον Χουλτ και τους παίκτες της Ακαδημίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διάστημα της διακοπής και το πως κύλησε η περίοδος αυτή για την ΑΕΚ: "Για εμάς αυτό το διάστημα των δύο προηγούμενων εβδομάδων ήταν πολύ σημαντικό για να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση των παικτών που ήταν τραυματίες και πλέον έχουν επανέλθει. Είχαμε κάποιους παίκτες στις Εθνικές τους ομάδες και δεν μπόρεσαν να δουλέψουν και να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που είχαμε αυτές τις δύο εβδομάδες. Όπως και να 'χει θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτή την περίοδο δουλεύοντας αρκετά στα Σπάτα".

Για τους τραυματίες και τις επιστροφές των περισσότερων παικτών: "Όλοι αυτοί οι παίκτες, Μάνταλος, Άλεφ, Χουλτ βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Πλέον σχεδόν όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το τεχνικό επιτελείο. Ο προπονητής μας θα αποφασίσει ποιους θα επιλέξει και ποιοι είναι στο 100% για να αγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι".

Για την παρουσία των παικτών της Κ19 στις προπονήσεις της ΑΕΚ: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ακαδημία μας από πίσω. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που ο Μανόλο ξεχώρισε και είμαστε χαρούμενοι γιατί μπορεί όχι άμεσα, αλλά στο μέλλον να βοηθήσουν την πρώτη ομάδα. Νομίζω πως βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο από πλευράς επαγγελματισμού και ικανοτήτων".

Για τις απουσίες των Πόνσε και Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας και το πιθανό τακτικό πλάνο: "Έχουμε παρακολουθήσει τον Παναιτωλικό σε βίντεο τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε διαπιστώσει κάποιες αδυναμίες, αλλά και τα δυνατά του σημεία. Για την Κυριακή θα επιλέξουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιους παίκτες για να καλύψουμε τις απουσίες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά θα επιλεχθούν οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση και που ταιριάζουν στις απαιτήσεις του αγώνα".

Για το αν θα είναι βασικός ο Χουλτ: "Δουλεύει μαζί μας από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι σχεδόν στο 100% της ετοιμότητας. Στο 99%... Αν και ο ίδιος νιώθει καλά τότε και ο Μανόλο είναι πιθανό να τον βάλει στο αρχικό σχήμα".

Για το αν είναι πιθανότερο να δούμε τετράδα στην αμυντική γραμμή λόγω και των απουσιών των κεντρικών αμυντικών: "Δεν θα σας αποκαλύψω το μυστικό της Coca Cola... Διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε διάφορες θέσεις. Τακτικά μπορούμε να προσεγγίσουμε διαφορετικές καταστάσεις. Όπως και να 'χει για την Κυριακή δεν εξαρτάται κάτι από τον Παναιτωλικό, αλλά από εμάς το πως θα παίξουμε. Μπορεί να επιλέξουμε 4-3-3 ή 3-4-3 ή... 3-2-5! Έχουμε πολλές επιλογές, έχουμε παίκτες με πολλή ποιότητα να ανταπεξέλθουν σε διάφορες καταστάσεις".

Για το τι ξεχωρίζει από τον Παναιτωλικό: "Όπως είπατε είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Εκτιμούμε πολύ τη δουλειά που έχει κάνει ο Δέλλας. Θεωρώ ότι είναι μία μείξη πραγμάτων. Διαθέτουν και καλές μονάδες, όμως δουλεύουν καλά και συνολικά. Πιέζουν μαζί, αμύνονται μαζί, επιτίθενται μαζί. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για εμάς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags