Facebook Pixel Super League - Μιχάλης Μπακάκης: Κατάθεση ψυχής από παίκτης της ΑΕΚ
| 2019-03-29 16:29:00

Κατάθεση ψυχής από παίκτης της ΑΕΚ - Σφίγγει τα δόντια - Θα τρελαθούν οι οπαδοί! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κατάθεση ψυχής από παίκτης της ΑΕΚ - Σφίγγει τα δόντια - Θα τρελαθούν οι οπαδοί! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλος ποδοσφαιρστής!

Super League: Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε μέσα από το επίσημο match programme του αγώνα με τον Παναιτωλικό και έκανε κατάθεση ψυχής δηλώνοντας πως έχει πιεστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, όμως λέει πως αντέχει, παρόλο που βρίσκεται κοντά στο να συμπληρώσει 100 επίσημα παιχνίδια με Εθνική και ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μπακ της Ένωσης ξεκίνησε βασικός και στα δυο ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2020, παρά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο παιχνίδι με τον Άρη και πλέον στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αντέχω και όσο αντέχω μου αρέσει να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αλήθεια είναι ότι έχω πιεστεί πολύ, ότι την τελευταία διετία έχω φτάσει σε ασυνήθιστο αριθμό επίσημων αγώνων, αλλά δεν είναι αυτό πρόβλημα για εμένα. Αντέχω…» δηλώνει γελώντας το «τούρμπο» στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

«Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή και βεβαίως ο μεγάλος στόχος που μας έχει απομείνει είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και για αυτό καλούμαστε να παλέψουμε. Εχουμε δώσει δικαιώματα αλλά θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags