Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε πως του έχουν λείψει αρκετά τα παιχνίδια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
| 2019-03-31 04:01:00

Φοβερές ατάκες από τον Μέσι - Δεν θα πιστέψετε τι είπε για Ρονάλντο αλλά και τον εαυτό του!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από τον Μέσι - Δεν θα πιστέψετε τι είπε για Ρονάλντο αλλά και τον εαυτό του!

Είναι ο καλύτερος όλων και το ξέρει!

Μπαρτσελόνα: Ο Λιονέλ Μέσι  δήλωσε πως του έχουν λείψει αρκετά τα παιχνίδια με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κυρίως η κατάκτηση τροπαίων όσο ήταν εκείνος στην Βασίλισσα.

Αναφέρθηκε στους Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Αζάρ και Σουάρες λέγοντας πως είναι πολύ καλοί παίκτες, όμως ο Ρονάλντο όπως είπε, είναι στο ίδιο επίπεδο με εκείνον.

Τέλος αναφέρθηκε και στην Γιουβέντους, η οποία έγινε ακόμα πιο δυνατή από τότε που αγωνίζεται εκεί ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν πολύ ωραίοι οι αγώνες εναντίον του Ρονάλντο, έστω και αν ήταν δύσκολοι. Απολάμβανα την κατάκτηση τροπαίων όταν ήταν εκείνος στη Ρεάλ. Θα ήταν ωραίο να είναι ακόμα εκεί.

Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες τώρα. Νεϊμάρ, Κιλιάν Εμπαπέ, Λουίς Σουάρες, Εντέν Αζάρ, ο οποιοσδήποτε από αυτούς θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος του κόσμου. Ωστόσο, δεν βάζω σε αυτή τη λίστα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, επειδή πιστεύω πως είναι στο ίδιο επίπεδο με μένα.

Έχω πολύ σεβασμό στη Γιουβέντους. Πιστεύω πως είναι πολύ δυνατή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και με την άφιξη Ρονάλντο πλέον είναι πιο δυνατή. Με την πρόκριση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μεγάλο προβάδισμα για να πάει τελικό. Αλλά ελπίζουμε να είμαστε κι εμείς εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags