Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Κουρμπέλη
| 2019-03-30 23:10:00

Ποιος Μπουζούκης; Αυτόν "χτυπάει" ο Ιβάν από ΠΑΟ - "Θέλει Τούμπα" - Γουστάρει ο Λουτσέσκου

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Μπουζούκης; Αυτόν "χτυπάει" ο Ιβάν από ΠΑΟ - "Θέλει Τούμπα" - Γουστάρει ο Λουτσέσκου

Φούντωσαν οι φήμες στη Θεσσαλονίκη. Έγινε η ανατροπή;

Πέρυσι, τέτοια εποχή, στον ΠΑΟΚ ούτε που ήθελαν να ακούνε για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον (τότε) μάνατζέρ του. Ο τρόπος που ουσιαστικά… άδειασε τον «δικέφαλο» του Βορρά, μέσα σε λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του για την μετακόμιση στην Τούμπα, άφησε ξεκρέμαστους τους υπεύθυνους των Κυπελλούχων Ελλάδας, οι οποίοι τα είχαν βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνιστικά, ο Κουρμπέλης, ποτέ δεν έπαψε να… αρέσει στη Θεσσαλονίκη. Και στον νέο τεχνικό διευθυντή, Μάριο Μπράνκο, και σταθερά στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκείνο όμως το, περυσινό, «όχι» του και η εκπροσώπηση του, αποτελούσαν τροχοπέδη στις όποιες σκέψεις για να επανέλθει ο ΠΑΟΚ στη διεκδίκησή του.

Ακόμη και μετά τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό που έπληξε το κέντρο του ΠΑΟΚ, με τον Βέρνμπλουμ να τίθεται νοκ-άουτ, η απάντηση ήταν πως «έχουμε έξι μέσους, αν θέλουμε ανανεώνουμε τους Σάχοφ, Κάνιας (μαζί με Μαουρίσιο, τον Σουηδό, τον Μίσιτς και τον Ολιβέιρα).

Αριθμητικά, οι συσχετισμοί δεν έχουν αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ, αν θέλει, αύριο το πρωί (που λέει ο λόγος) έχει κλεισμένη εξάδα κεντρικών χαφ για του χρόνου. Επειδή όμως δεδομένες δεν είναι ούτε οι επεκτάσεις των συμβολαίων των Κάνιας, Σάχοφ, επειδή (κυρίως) προέκυψε ο τραυματισμός και του Μαουρίσιο και επειδή, ανεξαρτήτως της όποιας αισιοδοξίας, η υπόθεση μονιμοποίησης του Ολιβέιρα είναι δύσκολη, το όνομα του Κουρμπέλη παραμένει πάντα στο προσκήνιο.

Από τον sportdog εγκαίρως, πριν 1,5 μήνα είχατε ενημερωθεί για τις νέες κρούσεις που έκανε η πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον διεθνή ποδοσφαιριστή, προσδοκώντας να μάθει δύο πράγματα: αν, πρώτον, έχει αλλάξει η στάση του απέναντι σε πιθανή μετακίνηση στην Θεσσαλονίκη και αν δεύτερον, εξακολουθεί να εκπροσωπείται από τον περυσινό του ατζέντη.

Και στις δύο ερωτήσεις, οι άνθρωποι του «δικεφάλου» του Βορρά έλαβαν απαντήσεις που  άφηναν περιθώριο περαιτέρω συζήτησης. Πρόσφατο πρωτοσέλιδο της (πάντα καλά ενημερωμένης σε θέματα ΠΑΟΚ) Metrosport, επισήμανε πως «ζωηρεύει το φλερτ ΠΑΟΚ – Κουρμπέλη» και πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν είναι αρνητικός. Ο,τι δηλαδή είχαμε επισημάνει στον «σκύλο» στις αρχές Φεβρουαρίου.

Προφανώς, «ψωμάκι» στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει και μπόλικο, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Κουρμπέλη θετικό στην προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Οπως και να έχει, τα δεδομένα είναι πως στον ΠΑΟΚ αρέσει, πως δεδομένης της ρευστότητας που επικρατεί αναφορικά με την στελέχωση του κέντρου του για την επόμενη σεζόν παραμένει μια πολύ σοβαρή υποψηφιότητα και πλέον, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν όσα χρειάζεται να γνωρίζουν προκειμένου να αφήσουν το παρελθόν πίσω τους και να μετατρέψουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα σε μια υλοποιήσιμη μεταγραφική επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ψήνουν" απίστευτο deal στον ΠΑΟΚ - Πουλάνε ξένο άσο με πολύ μεγάλο συμβόλαιο, χωρίς να παίζει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags