Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τζανλουίτζι Μπουφόν: Κίνηση ματ ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Νταβίδ ντε Χέα.
| 2019-04-01 02:05:00

Σκάνδαλο στην Παρί; Μεγάλο τερματοφύλακα φέρνουν στο Παρίσι - Τι θα γίνει με Μπουφόν;

Sportdog Team
Σκάνδαλο στην Παρί; Μεγάλο τερματοφύλακα φέρνουν στο Παρίσι - Τι θα γίνει με Μπουφόν;

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήταν έτοιμος να ανανεώσει αλλά...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τζανλουίτζι Μπουφόν: Κίνηση ματ που θα τρελάνει εκ νέου τον χώρο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ετοιμάζει η Παρί Σεν Ζερμέν που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Νταβίδ ντε Χέα.   

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «SUN», ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται ψηλά στην λίστα των Γάλλων που είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι προσφέροντας του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα αγγίζει τα 21 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, το οποίο θα τον βάλει στην δεκάδα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ντε Χέα με τους «κόκκινους διαβόλου» λήγει τον Ιούνιο, με τον ίδιο να μην έχει κάνει ξεκάθαρο αν σκέφτεται να υπογράψει νέο.

Ερωτηματικά προκύπτουν έτσι γύρω από το μέλλον του Τζανλουίτζι Μπουφόν, στην Παρί αφού μέχρι πριν από λίγες μέρες ακουγόταν πως ο Ιταλός θα υπέγραφε νέο συμβόλαιο με τον Γαλλικό σύλλογο.

Ίσως η ενδεχόμενη έλευση του Ισπανού τερματοφύλακά φέρει νέες εξελίξεις, για το μέόον του Μπουφόν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags