Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου σε μια σπάνια συνέντευξη!
| 2019-04-01 08:25:00

Τρομερή αποκάλυψη από Κωνσταντίνου για Ολυμπιακό: "Με πίεσαν - Δώσαμε τα χέρια χωρίς να..."!

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη από Κωνσταντίνου για Ολυμπιακό: "Με πίεσαν - Δώσαμε τα χέρια χωρίς να..."!

Ο Κύριος άσος στο προσκήνιο!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου σε μια σπάνια συνέντευξη!

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις έκανε σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, μιλώντας αρκετά για την περίοδο που ήταν παίκτης στην εκπομπή «Total Football» του OPEN.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε σε ένα κομμάτι της συνέντευξής του:

Για το γεγονός, ότι βρισκόταν σε έναν Παναθηναϊκό γεμάτο κορυφαίους επιθετικούς: «Ήταν άλλες εποχές, τότε, στο πρωτάθλημα. Ήμουν ένα μικρό παιδί, που ερχόταν από την Κύπρο και ειδικά οι συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό, μου έδωσαν πολλά πράγματα. Ειδικά ο Βαζέχα, που τον θυμάμαι να έρχεται στην Κύπρο και να τρέχω, μικρός τότε, να του ζητήσω ένα αυτόγραφο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Ήταν μια απίστευτη προσωπικότητα».

Για το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα: «Δεν έχω παίξει στην ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος που ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα. Είναι ωραίο κάθε χρόνο να το παίρνει και μια διαφορετική ομάδα».

Για το πού πέρασε καλύτερα και τις θητείες του σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Στον Ηρακλή απόλαυσα περισσότερο το ποδόσφαιρο. Ήμουν σε μια πολύ ζεστή πόλη, όπως η Θεσσαλονίκη, σε έναν ιστορικό σύλλογο που διεκδικούσε την έξοδο στην Ευρώπη. Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, βρήκα μια κατάσταση διαφορετική, με περισσότερη πίεση. Θυμάμαι στην πρώτη προπόνηση να είναι παρόντες 20-25.000 οπαδοί, κάτι που σε έκανε να καταλάβεις, ότι οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Σημασία δεν είχε, αν θα έβαζα τρία γκολ σε ένα παιχνίδι, αλλά να νικήσουμε. Για τον Ολυμπιακό, θυμάμαι πως ενώ αγαπήθηκα στον Παναθηναϊκό, αγαπήθηκα και εκεί, αγαπώντας κιόλας την ίδια την ομάδα στην πορεία. Η μεταγραφή ήρθε με τρόπο, γιατί ήξεραν τον χαρακτήρα μου και τι ζητούσα. Είχα εξαφανιστεί για ένα μήνα περίπου για διακοπές, ψάχνοντας ομάδα στο εξωτερικό, αλλά με τον μάνατζερ μου γνωρίζαμε, ότι πριν από τον Αύγουστο δύσκολα θα βρίσκαμε κάτι καλό. Κάπως έτσι, επέστρεψα από τις διακοπές, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού συνέχισε να υπάρχει, με πίεσαν με τρόπο και, χωρίς να το καταλάβω, δώσαμε τα χέρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags