Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Έκλεισε στόματα και ρίχνει "βόμβα"
| 2019-04-01 14:00:00

Έκλεισε στόματα και ρίχνει "βόμβα" - Φούντωσαν οι φήμες - Αυτός τον "διώχνει" από τον Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκλεισε στόματα και ρίχνει "βόμβα" - Φούντωσαν οι φήμες - Αυτός τον "διώχνει" από τον Ολυμπιακό!

Έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο. Φέρνει εκατομμύρια στον Πειραιά;

Ολυμπιακός - Ντάνιελ Ποντένσε: Ένα θέμα που είχε τεθεί από την πρώτη στιγμή που είδαμε στα μέρη μας τον Πορτογάλο άσο είχε να κάνει με την αποτελεσματικότητα του και την -περίφημη-  decision making (λήψη αποφάσεων) αντίληψή του. Οσο περνάει η σεζόν, όσο φτάνουμε στο τέλος της, ο Πορτογάλος δείχνει πως μάλλον... υπερβάλλαμε όλοι.

Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση χθες ο Ιβηρας εξτρέμ, σε ένα ματς ακόμη κατάφερε να ξεχωρίζει αυξάνοντας και τους αριθμούς του. Η ασίστ που έδωσε ήταν η έβδομη φετινή, τον φέρνει μόνο πρώτο στον σχετικό πίνακα της Superleague και σε συνδυασμό με τα πέντε γκολ που έχει πετύχει καθιστά τη φετινή, πρώτη του χρονιά στον Πειραιά, ως την παραγωγικότερη της καριέρας του.

Και η αλήθεια είναι πως δεν περνάει απαρατήρητος. Δεν περίμενε φυσικά κανείς να τον δει στην Ελλάδα. Ο Ντάνιελ Ποντένσε είχε ξεχωρίσει από τα χρόνια που αγωνίζονταν στη Σπόρτινγκ και από τη στιγμή που ο μάνατζερ του (Ζόρζε Μέντες) επέλεξε να τον φέρει στον Ολυμπιακό ήταν πασίδηλο πως δεν το έκανε για να τον... δέσει στα μέρη μας.

Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα του Ολυμπιακού να προβάλλει τα "βιτρινάτα" ποδοσφαιρικά του "προϊόντα", προφανώς και περίμενε μια σεζόν σαν τη φετινή προκειμένου να αποτελέσουν οι "ερυθρόλευκοι" τον ενδιάμεσο σταθμό του παίκτη για μια μεταγραφή στο κορυφαίο επίπεδο.

Και πρακτικά, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο 23χρονος Πορτογάλος δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει το ακριβές στάτους του στον Ολυμπιακό και πόση είναι η δύναμη που έχει ο πανίσχυρος έτσι κι αλλιώς ατζέντης του στο μέλλον του και στην παραμονή του στους "ερυθρόλευκους".

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που από την Πορτογαλία ολοένα και πληθύνονται οι γνώμες και οι πληροφορίες πως δύσκολα ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά το καλοκαίρι. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" Αλέφαντου: "Αυτός έχει δίκιο στην κόντρα Μαρινάκη - Κόκκαλη"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags