Facebook Pixel Φάνης Τζανδάρης - Γιώργος Δώνης: Ο πρώτος που τελειώνει από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι!
| 2019-04-01 20:44:00

Τον "έφαγε" ο Δώνης: Αυτός "τελείωσε" στη Ριζούπολη - Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα - Δεν είναι ο Μουνιέ

του Νίκου Στεργίου
Τον "έφαγε" ο Δώνης: Αυτός "τελείωσε" στη Ριζούπολη - Άρχισε το ξεσκαρτάρισμα - Δεν είναι ο Μουνιέ

Έμπειρος άσος δεν υπολογίζεται για του χρόνου. Τι έγινε και φεύγει;

Φάνης Τζανδάρης - Γιώργος Δώνης: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν, αφού η φετινή φτάνει στην ολοκλήρωσή της δίχως η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της πεντάδας, που θα της επέτρεπε να «καθαρίσει» από την ποινή αποκλεισμού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η διαφορά του φετινού καλοκαιριού σε σχέση με το περσινό είναι πως το Τριφύλλι -όλα δείχνουν πως θα- έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές δίχως περιορισμούς, γεγονός που λύνει εν πολλοίς τα χέρια του Γιώργου Δώνη και του Νίκου Νταμπίζα, οι οποίοι καταστρώνουν τα πλάνα τους για την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Εκτός των προσθηκών που θα γίνουν, πάντως, αναμένεται να υπάρξει και το ανάλογο ξεσκαρτάρισμα, αφού υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες και το μέλλον τους φαντάζει αβέβαιο.

Ένας από αυτούς είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Γιώργου Δώνη. Ο 25χρονος χαφ έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για ακόμα μια φορά φέτος. Συνολικά ο Έλληνας άσος μετρά όλες κι όλες έξι συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα και αποτελεί την τελευταία επιλογή του προπονητή του στο rotation αναφορικά με τις θέσεις του κέντρου.

Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να διατηρήσει συμβόλαια παικτών που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Συνεπώς, υπάρχει η εκτίμηση ότι η θέση του Φάνη Τζανδάρη στο ρόστερ είναι επισφαλής, όπως άλλωστε και αυτή του Αντονί Μουνιέ, που είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο σενάριο για ΠΑΟ: Δίνει τα λεφτά του... Μουνιέ σε "τελειωμένο" Έλληνα άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags